V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

ANJA JURKIN, dr.med.spec.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01/2004-611 , 01 /2004-500
E-naslov: narocanje.anja.jurkin@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 13:30-20:00
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

OB PETKIH IZMENIČNO PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Obveščamo vas, da so vsa mesta v ambulanti Anje Jurkin, dr.med., spec. druž. med., ZAPOLNJENA.

 

Za klice smo dosegljivi v ordinacijskem času:

DOPOLDNE od 8:30 do 10:30
POPOLDNE od 14:30 do 16:30

V naši ambulanti se trudimo, da bi bili čimbolj dosegljivi po telefonu, a je ob obilici dela to včasih težko izvedljivo. V primeru, da nas na telefon ambulante ne morete priklicati, Vam klic vrnemo. 

Lahko tudi pošljete e-mail na naslov: narocanje.anja.jurkin@zd-lj.si s kratkim opisom zdravstvene težave, vašimi osebnimi podatki in telefonsko številko, na kateri boste dosegljivi.

E-pošto prosimo pošiljajte od ponedeljka do petka med 7. in 19. uro. V ambulanti se trudiva, da na vse e-maile prejete tekom ordinacijskega časa ambulante odgovoriva oziroma pokličeva nazaj še isti dan, najkasneje pa v 3 delovnih dneh.

V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličite 112!

 

Z 09.05.2022 v Diagnostičnem laboratoriju Vič uvajajo naročanje.
Več informacij najdete na spletni povezavi: Diagnostični laboratorij Vič

------------------------------

PREGLED V AMBULANTI:

  • Za obisk v ambulanti se morate obvezno naročiti. Izjema so seveda nujna stanja. 

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • VSE ADMINISTRATIVNE STORITVE, kot so naročanje receptov, napotnic, naročilnic za medicinske pripomočke, urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu.

ZAČASNA ZADRŽANOST OD DELA (BOLNIŠKI STALEŽ - BS):

  • Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, nas o tem obvestite isti dan, ko ste ostali doma oz. najkasneje v 3 dneh. Izbrani osebni zdravnik lahko odpre bolniški stalež za največ 3 dni nazaj, v primeru zamude to ne bo mogoče.

  • Za izdajanje e-bolniškega lista nas prosim kontaktirajte po telefonu ali po e-pošti v zadnjem tednu tekočega meseca, saj mora e-bolniški list zdravnica ob koncu meseca elektronsko podpisati. E-bolniški list se ne izda avtomatično!

NAROČANJE RECEPTOV IN NAPOTNIC:

  • Prosimo, da recepte in napotnice naročite pravočasno (teden dni, preden vam zmanjka zdravil oz. vsaj teden dni pred naročenim pregledom pri kliničnem specialistu).

  • Nov predpis naročilnic za medicinske pripomočke je mogoč največ 10 dni pred iztekom
    3-mesečnega obdobja.

  • Za vsako izdano napotnico je potrebno dostaviti originalni izvid pregleda (izvid prej skopirajte). Le-tega posredujete pred izdajo napotnice po e-pošti, navadni pošti ali pustite v kuverti pri vratarju.

Navdila v primeru izolacije Covid19

Navodila v primeru karantene

Pacientove dolžnosti 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.