Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

NIK BESENIČAR, dr.med.spec.
MAŠA KAUČIČ, mag. zdr. nege
TANJA PUDGAR, dipl.m.s.
EDINA ALEŠEVIĆ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01 300 33 90
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

Ob petkih izmenično po razporedu

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani pacienti, cenjeni starši,

da bi delo v ambulanti potekalo kar najbolj gladko in učinkovito, je spodaj navedenih nekaj osnovnih informacij.

NADOMEŠČANJE:  

V času odsotnosti sporočil, poslanih preko portala, ne bom prejel, zato vas prosim, da jih posredujete na naslov nadomestnega zdravnika. 

NAROČANJE

  • po telefonu: celoten ordinacijski čas
  • eletronsko: portal za paciente
  • po pošti
  • osebno: v ordinacijskem času ambulante

Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

Pregled bolnega otroka je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z osebjem (po telefonu ali preko portala). Glede na težave bomo strokovno presodili način obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede preko portala, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

Za pregled v dežurni službi na PNMP pokličite na tel. št. 01 472 38 88 in se pred prihodom posvetujte z dežurnim zdravnikom. V primeru življenjske ogroženosti pokličite takoj 112.

Vse administrativne storitve, kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede in naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte preko portala ali po telefonu. Če potrebujete bolniški stalež ali nego za otroka, o tem takoj obvestite ambulanto. Pisne izvide opravljenih pregledov in hospitalizacij lahko pošljete pisno v ambulanto ali preko portala.

Lep pozdrav,

zdravNik

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.