Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

IRENA GREGORIN, dr.med.spec.
NINA JERANT US, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: 01/555 3700 h.c. , 01/555 3702
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU, HIŠNI OBISKI V TORKIH OD 13. DO 14. URE.

Obvestilo zdravnika:

Obvestilo zdravnika:

 

Odsotnost zdravnika : 13. in 14.06.24.

Nadomeščanje v  času odsostnosti: akutna ambulanta med 07:00- 14:00, v popldanskmemčasu se javite na triažni točki ZD Fužine, kjer boste v primeru urgentnega stanja usmerjeni na obravnavo k dežurnemu zdravniku. 

 

____________________________________________________________________________

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto.

Obveščamo Vas da smo prešli na uporabo spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto in nadomešča dosedanjo elektronsko pošto.
Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA na: https://portal.zd-lj.si/login, več informacij o portalu je na naši spletni strani https://www.zd-lj.si

Registracijo za portal lahko storite na dva načina:
1. Registracija z osebno identifikacijo pri zdravniku/ci
2. Registracija s certifikatom izdajatelja SIGEN-CA in SIGOV-CA SIGEN-CA
 
Podrobnejša navodila za registracijo s prvo ali drugo možnostjo so na voljo na povezavi: https://portal.zd-lj.si/instructions/authorisation.
 ______________________________________________________________________________
 
Po telefonu smo še vedno dostopni cel ordinacijski čas.
 
Naročanje na pregled:
- telefonsko naročanje v ordinacijskem času
- preko e-portala
- po pošti: na naslov:  ZD Fužine Preglov trg 14 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Irena Gregorin dr.med.spec.
- osebno naročanje

Naročanje v laboratorij: https://narocanja.zd-lj.si/251

Odmor: v dopoldanskem času: 30min med 10.00-11.00; v popoldanskem času: 30min med 16.00 in 17.00

 

Izvajanje hišnih obiskov: sreda med 13.00 in 14.00h

_______________________________________________________________________________

POMEMBNO OBVESTILO

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-komunikaciji).
Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-komunikaciji, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom. V primeru prehladnih znakov, je priporočeno, da imate kirurško masko.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-komunikaciji, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-komunikaciji oz. po telefonu.

Pri tem vas prosimo, da vso kronično terapijo naročate naenkrat na 3 mesece in ne razdrobljeno na več naročil ter vsaj deset dni pred iztekom. Enako velja za napotnice in medicinske pripomočke. Pri pošiljanju e-sporočil prosimo sledite navodilom objavljenim na naši spletni strani https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&lang=sl

Glede na povečane obremenitve tako zdravstvenih delavcev kot telefonskih linij vas prosimo za strpnost in razumevanje.

 V primeru urgentne situacije pokličite 112 ali obiščite ambulanto Splošne nujne medicinske pomoči (Bohoričeva ul. 4). Splošna navodila pacientom glede elektronske komunikacije  in naročanja na pregled v ZD Ljubljana so dostopna na  povezavi: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php? option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&la ng=sl

- Cepljenje proti covid-19 poteka v Cepilnem centru ZD Ljubljana na Metelkovi ulici 9, na cepljenje se naročite

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.