NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

DAŠA MIKŠA PUŠNIK, mag. fiziot.
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA - NEVROFIZIOTERAPIJA
Lokacija: PE ČRNUČE, PRIMOŽIČEVA UL. 2
Telefon: 016205774
E-naslov: narocanje.dasa.miksa-pusnik@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:30
TOREK 07:00-14:30
SREDA 12:00-19:30
ČETRTEK 12:00-19:30
PETEK 07:00-14:30

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

Terapevtske obravnave se po predhodnem obvestilu izvaja v okrnjenem obsegu, zato vas o nadaljevanju obravnav, obvestim jaz. Vas pa prosim, če mi morebitna vprašanja glede gibalnega razvoja vašega otroka pošljete na narocanje.dasa.miksa-pusnik@zd-lj.si. Odgovorila bom v najkrajšem možnem času.

V času 24.06. - 17.07.2020 sem odsotna.

V času 18.05. - 28.08.2020 delamo v izključno dopoldanskem delovnem času.


Ostanite zdravi,
Daša Mikša Pušnik, mag. fiziot., terapevtka RNO

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.