Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

UROŠ AŽMAN, dr.med.spec.
JANJA TRONTELJ, ZT
NINA BREZEC, ZT
PETRA KOCJANČIČ, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: 01/ 4202 403
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:45-19:15
TOREK 12:45-19:15
SREDA 06:45-13:15
ČETRTEK 06:45-13:15
PETEK 06:45-13:15

Obvestilo zdravnika:

 SPOŠTOVANI!

V ambulatni Dr. Ažman bo zdravnik odsoten od 24.06.2024 do 26.06.2024. V nujnih in neodložljivih primerih pokličite na 01/ 555 4600.

 

 

Pregled v ambulanti je možen  na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali portalu). V primeru prehladnih znakov vas prosimo, da ob prihodu v ambulanto uporabljate kirurško masko.

ZA VAS SMO DOSEGLJIVI:

NA TELEFON: 01/4202-403 v ordinacijskem času.

Priporočamo, da nas zaradi organizacije dela pokličete v delovnem času, ko delamo dopoldan od 08:00 do 10:00, ter popoldan od 14:00 do 16:00

Digitalna komunikacija preko portala: https://portal.zd-lj.si

PO POŠTI: ZD RUDNIK, DR. UROŠ AŽMAN RAKOVNIŠKA UL. 4, 1000 LJUBLJANA

VAŠE IZVIDE, NAROČANJE RECEPTOV, KONTROLNIH NAPOTNIC ALI NAROČILO NA PREGLED NAM LAHKO ODDATE  V NABIRALNIK, KI SE NAHAJA NA GLAVNEM VHODU (IZPOLNITE OBRAZEC, KI SE NAHAJA PRI NABIRALNIKU) ALI OSEBNO.

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem obvestite ambulanto preko poratala ali po telefonu v roku treh delovnih dni.

 Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom

V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.