Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

MATEJ KEMPERLE, dr.med.spec.
MONIKA KADUNC, dipl.m.s.
HANNA BAŠIĆ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 01 555 2014 , 01 555 2006
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:30-14:30
TOREK 07:30-14:30
SREDA 07:30-14:30
ČETRTEK 12:00-19:00
PETEK 07:30-14:30 ali 12:00-19:00

Opomba:

V petek izmenično po razporedu

Obvestilo zdravnika:

POMEMBNO OBVESTILO  O VKLOPU PORTALA ZD LJUBLJANA

Spoštovani,

v ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na spletnem naslovu https://portal.zd-lj.si, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto.

Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA. Registracija na portal je možna na dva načina:

Za registracijo z osebno identifikacijo pri zdravniku v ambulanti so potrebni:

  • vaši osebni podatki,
  • vaša številka mobilnega telefona ter
  • vaš elektronski naslov.

Pacient lahko pooblasti tudi drugo osebo, če sam nima lastnega elektronskega naslova in mobilne telefonske številke. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

NAČIN REGISTRACIJE:

   1. Po prejemu vseh zgoraj navedenih podatkov vas bo zdravstveno osebje ambulante dodalo v sistem in vam dodelilo dve kodi za registracijo: eno kodo boste prejeli na vaš elektronski naslov, drugo kodo pa kot sporočilo SMS na vaš mobilni telefon.

   2. Na vaš elektronski naslov boste prejeli povezavo do portala

   3. Ob kliku na povezavo se vam bo odprl obrazec Registracija z osebno identifikacijo pri zdravniku, kjer boste nadaljevali z registracijo.

*Registracijski kodi sta veljavni 24 ur.

Spoštovani starši, skrbniki otrok in mladostniki!

Zdravnik opravlja sistematične preventivne preglede dvakrat tedensko.

POSVETOVALNICA PREDŠOLSKI OTROCI: 2X MESEČNO PETEK 07,00 - 14,00 (tel: 47 23 867).

PREVENTIVA ŠOLARJI, MLADOSTNIKI: TOREK 07,00 - 14,00 IN PETEK 07,00 - 14,00

V času delovanja preventivne ambulante pregledi bolnih otrok niso možni, obrnete se na nadomestnega zdravnika v enoti, če je stanje nujno in ne more počakati do ambulante izbranega zdravnika (01 555 2006).

 

NAROČANJE v naši ambulanti: PO TELEFONU (01 555 2014), PREKO PORTALA, OSEBNO IN PISNO:

  • po telefonu smo dostopni od 7.00 do 14.00 v dopoldanskem času in od 12.00 do 19.00 v popoldanskem času (razen v času preventivne dejavnosti).  Priporočamo, da nas zaradi učinkovite organizacije dela, pokličete med 7:00 in 9:00 uro dopoldne in med 12:00 in 14.00 uro popoldne. Hvala lepa za razumevanje.
  • Preko PORTALA ZDL, ko se registrirate in pridobite pooblastilo za otroke: : e-komunikacija je namenjena izključno naročanju na pregled, naročanju receptov/napotnic/delovnih nalogov, urejanju nege/bolniškega staleža in krajšim posvetom
  • OSEBNO v času ordinacijskega časa
  • PISNO

PNMP (pediatrična nujna medicinska pomoč) Pred obiskom dežurne službe se posvetujte na tel. številko PNMP 01 555 2222 in upoštevajte navodila zdravstvenega osebja. Nujna medicinska pomoč pomeni izvajanje nujnih ukrepov zdravnika in njegove ekipe pri osebi, ki je zaradi bolezni ali poškodbe neposredno življenjsko ogrožena oz. pri kateri bi glede na bolezenske znake v kratkem času lahko prišlo do takšne ogroženosti.
Pravico do pregleda v PNMP imate le v nujnih stanjih. Nujnih storitev ni potrebno plačati. Če storitve niso nujne, so po Pravilih obveznega zdravstvenega zavarovanja plačljive. Pri obravnavi nujne medicinske pomoči ne morete dobiti napotnic za naročene preglede in receptov za zdravila, ki jih redno jemljete, prav tako se ne predpisujejo zdravila, ki so dostopna v prosti prodaji.
 
OBV_217-_Nujna_stanja_v_pediatriji.pdf

 V primeru življenjske ogroženosti pokličite takoj 112.

NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ

  • NAVODILA ZA STARŠE  tukaj najdete informacije o različnih bolezenskih stanjih v otroškem, šolskem in mladostniškem obdobju.

https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=597&Itemid=2595&lang=sl

  • NAVODILA ZA ZRLO (zdravstveno letovanje in rekreacija otrok)

Zdravstvenega letovanja se lahko udeležijo otroci in mladi med 5. in 19. letom, ki so bili pogosteje bolni ali večkrat hospitalizirani in imajo to zapisano v medicinski dokumentaciji.

Lep pozdrav,

Matej Kemperle, dr.med.spec.pediatrije

Zdravstveno varstvo predšolskih otrok, šolarjev in mladine
tel: 01 555 2014      
urnik: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_zdravniki&SIFRAD=20396&ID_STRM=2205&view=zdravnik&Itemid=823&lang=sl

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.