Skoči do osrednje vsebine

Urnik

LUKA PODGORŠEK, dipl. fiziot.
Dejavnost: FIZIOTERAPIJA
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
E-naslov: luka.podgorsek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:30-14:00
TOREK 06:30-14:00
SREDA 12:00-19:30
ČETRTEK 12:00-19:30
PETEK 06:30-14:00 ali 12:00-19:30

Opomba:

OB PETKIH IZMENIČNO PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Pozdravljeni,

med 1.8.2022 in 5.8.2022 sem zaradi letnega dopusta odsoten. 

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Zaradi trenutnih razmer osebno naročanje v fizioterapiji ni mogoče. Za naročanje je delovni nalog potrebno poslati po pošti ali pa ga prinesti osebno na vhod zdravstvenega doma (vstopna točka). Čakalne dobe so na voljo na:  https://cakalnedobe.ezdrav.si/ . Vse administrativne storitve se izvaja na daljavo preko telefona (01 200 45 42) na katerem smo dosegljivi med 12:00 in 14:00 oz. najbolj priporočljivo preko e-pošte (narocanje.fizio-vic@zd-lj.si). Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke, številko kartice ZZZS ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.Če ste prehlajeni, vas praska v grlu, kašljate, imate vročino, težko sapo, ostanite doma in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč  pokličite v ambulanto svojega osebnega/nadomestnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.
 V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

V kolikor menite, da potrebujete nujen pregled zaradi drugih zdravstvenih težav predhodno pokličite osebnega/nadomestnega, ki vam bo svetoval in presodil ali je pregled v ambulanti nujen. 

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih. 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.