Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

BRINA GABERŠČEK, dr.dent.med.
MIRJANA IVANOVIĆ, ZT
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01/3003-325
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 12:45-19:15
SREDA 12:45-19:15
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 12:45-19:15

Opomba:

PETEK IZMENIČNO PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

 

NAROČANJE NA PREGLED:

  • po telefonu: celoten ordinacijski čas, 01 3003 325.

  • po pošti: ZD Ljubljana-enota Bežigrad, Kržičeva ul. 10, 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Brina Gaberšček, dr.dent.med.

  • osebno:  celoten ordinacijski čas.

 


Spoštovani,

 
z dnem 1.3.2024 smo prešli na uporabo spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ordinacijo in nadomešča dosedanjo elektronsko pošto. Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA na https://portal.zd-lj.si/login, več informacij o portalu je na naši spletni strani https://www.zd-lj.si
 
Vaše elektronsko sporočilo ne bo prebrano.
 
Po telefonu smo še vedno dostopni v našem ordinacijskem času.
 
V primeru nujnega zobozdravstvenega stanja (zobobol, oteklina, krvavitev, poškodba), se izven našega delovnega časa ob delovnikih (med 7:00 in 19:00) obrnite na informatorja v enoti, telefon: 01 3003 300, ki vas bo preusmeril k dežurnemu zobozdravniku.
 
Ob sobotah, nedeljah in praznikih (med 8:00 in 12:00) pa pokličite zobozdravstveno nujno medicinsko pomoč na telefonsko številko 01 4723 718 in se pred prihodom posvetujte s triažnim zobozdravnikom.
 
V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličite 112.

Pacientov s prehladnimi in nalezljivimi obolenji ter herpesom zaradi možnosti prenosa okužbe, žal ne moremo sprejeti. Prosimo, da se v teh primerih prenaročite. Zobozdravstvena obravnava je namenjena le zdravim pacientom.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.