V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

TADEJ HORVAT, dr.med.spec.
NINA BREZEC, ZT
MOJCA SIRK, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: 01/4202-432
E-naslov: narocanje.tadej.horvat@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:45-13:15
TOREK 06:45-13:15
SREDA 12:45-19:15
ČETRTEK 12:45-19:15
PETEK 06:45-13:15

Obvestilo zdravnika:

V PETEK 2.12. DELA AMBULANTA IZJEMOMA POPOLDAN.

Prešli smo na digitalno komunikacijo preko portala za paciente Zdravstvenega doma Ljubljana. Klasična elektronska pošta se je ukinila in se nanjo ne odgovarja. Obravnava bolnikov preko službenega maila zdravnika ne bo potekala.

Vse informacije glede portala so dostopne na naslovu:  https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=901:portal-za-paciente-nov-nacin-elektronske-komunikacije-z-ambulanto&catid=152&Itemid=2093&lang=sl

 

DOSEGLJIVI SMO:
 - PREKO PORTALA:https://portal.zd-lj.si
Za kodo nas lahko pokličete v ambulanto.

- PREKO NAVADNE POŠTE: ZDRAVSTVENI DOM RAKOVNIK, DR.TADEJ HORVAT, RAKOVNIŠKA ULICA 4, 1000 LJUBLJANA

- NA TELEFON: 01/4202-432. Priporočamo, da nas zaradi organizacije dela pokličete v delovnem času, ko delamo dopoldan od 8: 00 do 10:00 ure in popoldan od 14:00 do 16:00 ure. V teh urah bodo vsi klici sprejeti, v ostalih urah pa po zmožnostih in delovnih zahtevah. Prosimo za razumevanje. 

- NABIRALNIKA: IZVIDE, NAROČILO ZA RECEPTE,KONTROLNE NAPOTNICE ALI NAROČILO NA PREGLED LAHKO ODDATE V NABIRALNIK, KI SE NAHAJA NA GLAVNEM VHODU (IZPOLNITE PRILOŽEN OBRAZEC,KI SE NAHAJA OB NABIRALNIKU)

 

CEPLJENJE: 

- NA CEPLJENJE PROTI COVID SE LAHKO NAROČITE PREKO SPLETNE POVEZAVE:https://narocanja.zd-lj.si/275

- NA CEPLJENJE PROTI GRIPI IN PNEVMOKOKU SE NAROČITE PREKO PORTALA ALI POKLIČITE V AMBULANTO V PRIPOROČENIH URAH. NAVODILA IN PRIPOROČILA: https://www.nijz.si/sl/navodila-in-priporocila-za-cepljenje-0#cepljenje-proti-pnevmokoknim-okuzbam-za-odrasle-in-otroke

 

V ambulanti poteka triaža obravnav, ki jo opravljata medicinska sestra in zdravnik v medsebojnem sodelovanju. Triaža pomeni prioretiziranje obravnav, ki so resnejše in morajo biti opravljene v istem dnevu.

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede preko portala, po telefonu ali fizičnim posvetom in pregledom v ambulanti. 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali preko portala). 

PREKO PORTALA BOSTE PREJELI ODGOVOR V 2-3 DELOVNIH DNEH. PROSIMO, DA DODATNO ŠE NE KLIČETE. POTEKA TRIAŽA NUJNOSTI OBRAVNAVE.

Zadnjo uro ordinacijskega časa je rezerviranega za opravljanje hišnih obiskov.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik ali medicinska sestra že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.