Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

STEFAN ZLATANOVSKI, dr.dent.med.
BARBARA HREN KASTELIC, zobozdr.asist.
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: 01 420 24 16
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:45-19:15
TOREK 12:45-19:15
SREDA 06:45-13:15
ČETRTEK 06:45-13:15
PETEK 06:45-13:15 ali 12:45-19:15

Opomba:

OB PETKIH IZMENIČNO PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Zaradi splošne stavke zdravnikov  in zobozdravnikov, ambulanta zagotavlja zdravstveno oskrbo skladno z Izjavo o zagotavljanju minimuma delovnega procesa. 

 

 Spoštovani,    

dne 21,2.2024 ambulanta ne  dela.

 

 

 • Naročanje je možno preko portala  https://portal.zd-lj.si/ in po telefonu vsak dan v ordinacijskem času na 01/420 24 16

                                                      V primeru bolečine oz. težav nas prosim pokličite po telefonu na 01/420 24 16 ali nam pišite preko portala, da se dogovorimo za čimprejšnji termin. Zaradi narave dela nas najlazje poklicete na zacetku delovnega časa in ob koncu del. časa. 

   

  • V ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/ , ki je nadomestil dosedanjo elektronsko pošto.   Zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času.
  • V času odsotnosti ali letnega dopusta (ob delovnikih med 07:00 in 19:00) pokličite dežurnega zobozdravnika v enoti . Nujna zobozdravstvena stanja so zobobol, oteklina, krvavitev, poškodba.
  • Ob sobotah, nedeljah in praznikih (med 8:00 in 12:00) pa pokličite zobozdravstveno nujno medicinsko pomoč na telefonsko številko 01/4723 718 in se pred prihodom posvetujte s triažnim zobozdravnikom

  Zobozdravstvena obravnava je možna le za naročene ,zdrave paciente, brez prehladnih obolenj, ter ob točno določenem terminu. Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno.

   

     dr.dent.med. Stefan Zlatanovski                                                                                                                                  

   

   

                    

MOŽNOSTI NAROČANJA:

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.