Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

SANJA TEŠANOVIĆ, dr.med.spec.
DIJANA PRERAD PROLIĆ
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/5844-339
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-20:00
TOREK 13:30-20:00
SREDA 07:00-12:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

HIŠNI OBISKI OB SREDAH 12:30 DO 13:30. PETEK IZMENIČNO PO RAZPOREDU.

Obvestilo zdravnika:

Zdravnica bo v mesecu decembru 2023 odsotna:

Nadomeščanje je urejeno:

 01.12.2023 Jovanović Mirjana,dr.med.spec. , dopoldne 7:00-13:30 , tel.številka 01 58 44 219 / 200, Portal je preusmerjen.

 

OBVESTILO AMBULANTE :

Na cepljenje proti gripi se je potrebno predhodno naročiti v ambulanti  OIZ (pri sms ali referenčni sestri).

Za posvet po telefonu ali naročanje pokličite na številko ambulante dr. Tešanović: 015844 339 , ali napišite sporočilo preko portala.

REGISTRACIJA na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur.

S 1.7.2023 v ZDL Moste Polje zaključujemo z odprtimi termini za osebno identifikacijo v namen registracije za portal za paciente. Po tem datumu vse zainteresirane paciente, ki nimajo urejene registracije za portal, pa bi to želeli, prosimo, da pokličete v ambulanto, da se dogovorimo za ureditev le-tega.

 NAROČANJE NA PREGLED:

- Telefonsko naročanje 01 5844 339
- preko e-portala
- Po pošti: na naslov: ZD Moste, Prvomajska ulica 5, 1000 Ljubljana, s pripisom:   za ambulanto mag. Sanja Tešanović dr.med.spec.
-Osebno naročanje

______________________________________________________________________________

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Več o naročanju na pregled si lahko prebrete na spodnji povezavi:

https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&lang=sl

Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete :

dopoldan: 8h - 10h 

ali

popoldan: 14h - 16h

Začasna zadržanost od dela (bolniški stalež)

Bolniško odsotnost morate sporočiti isti ali naslednji dan (po telefonu ali portalu), ko ste ostali doma oz. najkasneje v 3 dneh (v skladu 232. členom Pravil obveznega zdravstvenega zavarovanja).

Za pregled, kjer bo potrebno podaljševanje bolniškega staleža z odločbo imenovanega zdravnika ZZZS, se morate obvezno naročiti, in sicer vsaj sedem delovnih dni pred datumom izteka staleža, ki je označen na odločbi IZ ZZZS.

Naročanje receptov in napotnic

Zdravila iz stalne terapije je potrebno naročiti pet delovnih dni vnaprej, torej preden vam jih zmanjka. Zdravnica želi bolnike, ki imajo stalno terapijo za kronične bolezni, pregledati vsaj enkrat letno, preden jim izda recept za zdravila. 

Za izdajo napotnic se morate naročiti na pregled, zdravnica se na osnovi pregleda odloči, kakšno napotnico vam bo izdala in s kakšno stopnjo nujnosti. V primeru kontrolnih pregledov pri specialistih je potrebno predložiti izvid specialista. Za naročila napotnic za antikoagulantno ambulanto in diabetološko ambulanto ni potrebno priti na pregled.

 

RAZPORTED PETKOV V MESECU NOVEMBRU :

01.12. nadomeščanje dopoldne ,

08.12. nadomeščanje popoldne ,

15.12. dopoldne,

22.12. dopoldne,

29.12. dopoldne.

                    

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.