Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

ŽIVKA VIVOD-PEČNIK, dr.med.spec.
SANELA KORLAT ŽIVIC, ZT
ANA ŠKRILAC, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: (01) 58 64 928
E-naslov: narocanje.zivka.vivod-pecnik@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU, SREDA 12.30-13.30 HIŠNI OBISKI. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Živa Okrožnik, dipl.m.s.

Obvestilo zdravnika:

 
Zdravnica je odsotna od 07.12.2023  - 07.12.2023.
 
V tem času se lahko obrnete na ZD Fužine po telefonu (01/54 72 800) ali naš portal, ki bo preusmerjen na Akutno ambulanto.
Za nujne akutno obolele nadomešča Akutna ambulanta ZD Fužine med 8:00 - 15:00.
 

NAČINI NAROČANJA:

po telefonu 01/5864-928 v dopoldanskem času v ordinacijskem času ambulante ter vpopoldanskem času v ordinacijskem času ambulante.

Naša telefonska centrala ne javlja, da je linija zasedena. Zato vam priporočamo, da prekinete zvezo , če se v roku 20 sekund ne odzovemo in kasneje poskusite znova.

Po 30.6.2023 komunikacija preko elektronske pošte ne bo več možna !!!

Od 1.3.2023 dalje boste lahko z ambulanto komunicirali preko PORTALA. 

Več informacij o portalu in kako se registrirati nanj je dostopno na spletni strani portal.zd-lj.si. 

po pošti na naslov ZD Ljubljana Moste-Polje, cesta 30.avgusta 2, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Dr. Vivod Pečnik.

- naročanje za odvzem krvi (laboratorij) https://narocanja.zd-lj.si/245

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Na pregled pri OIZ se je potrebno predhodno naročiti.

Pregled v ambulanti je možen na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali na mail za naročanje.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Ambulanta NE sprejema več pacientov za registracijo !   

 

 

 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.