Skoči do osrednje vsebine

Urnik

JOŽICA SELAN, dr.med.spec.
ESTER BERGLES, viš.med.ses.
DARIA GAVRANIĆ, ZT
SABRINA KRIŽ, tzn
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: (01) 2004-560
E-naslov: narocanje.razvojna.vic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK -
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

Zaradi dela s krajšim delovnim časom zdravnica dela vsak drugi petek

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,


v ambulanto se lahko naročite po e-pošti preko spletnega naročanja, po telefonu dopoldan med 7.30 in 9.30 ter popoldan med 13.00 in 15.00, osebno v ordinacijskem času ambulante ali preko spletnega portala eNaročanje na https://narocanje.ezdrav.si/.

Če v  času odsotnosti zdravnice dobite napotnico za prvi pregled vašega otroka v Razvojni ambulanti, se prosim naročite na e-portal, saj se morate po novem Zakonu o pacientovih pravicah naročiti na pregled v 7 dneh za napotnico pod zelo hitro, v 21 dneh za napotnico pod hitro, sicer vam napotnica poteče.

Za naročanje na PRVI pregled se ob določitvi termina razen stopnje nujnosti upoštevajo tudi napotna diagnoza, otrokova starost in ostali pomembni podatki. Zato vam svetujemo, da se za prvi pregled naročate po telefonu.

Ko se naročate na pregled po e-pošti, vas prosimo, da za lažjo komunikacijo napišete vašo telefonsko številko.

Na prvi pregled s seboj poleg KZZ prinesite tudi materinsko knjižico, odpustnici iz porodnišnice (otrokovo in mamino) in druge  izvide specialistov oz. opravljenih pregledov.

Na vse nadaljne preglede prinesite s seboj nove izvide specialistov.

Svetujemo, da si preberete ZANIMIVE VSEBINE glede otrokovega RAZVOJA:

VIDEO VSEBINE najdete na:

RAZVOJ GOVORA:

  TOČKA OSVEŠČANJA o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje. Screenshot 1

 

 

 

smernice uporabe zaslonov

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.