NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

POLONCA ZOR, dr.med.spec.
TANJA VAJDEC, ZT
DUŠKA SAVIĆ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: (01) 5844-219
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/126
E-naslov: narocanje.polonca.zor@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 13:30-20:00
  TOREK 13:30-20:00
  SREDA 07:00-13:30
  ČETRTEK 07:00-13:30
  PETEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00

  Opomba:

  PETEK PO RAZPOREDU. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Duška Savić, dipl.m.s.
 • Urnik dipl. m. s.
  DUŠKA SAVIĆ, dipl.m.s.
  PONEDELJEK 13:00-19:30
  TOREK -
  SREDA 06:30-13:00
  ČETRTEK -
  PETEK 06:30-13:00
  Dela v timu z Polono ZOR, dr.med.spec., V PETKIH IZMENIČNO PRI OBEH ZDRAVNIKIH

Obvestilo zdravnika:

POMEMBNO NAVODILO !

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

 

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 

 • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

 • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.

 • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

 

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

RAZPORED PETKOV V MESECU NOVEMBRU:

petek, 6.11.2020 zdravnica odsotna - nadomeščanje Bubnič Sotošek Katerina dr.med.spec. DOPOLDAN

petek, 13.11.2020 DOPOLDAN

petek, 20.11.2020 POPOLDAN

petek, 27.11.2020 DOPOLDAN

 ODSOTNOSTI / NADOMEŠČANJA :

Zdravnica bo ODSOTNA v petek,  dne 6.11.2020 , nadomeščala jo bo Katerina Bubnič Sotošek  dr.med.spec.v DOPOLDANSKI izmeni.

in v ponedeljek, 9.11.2020 , nadomeščala jo bo Živka Vivod Pečnik dr.med.spec v DOPOLDANSKI izmeni.

 

 

 V ambulanti dr. Zor Polonce poteka naročanje ( razen v nujnih primerih). Naročite se lahko:
-po telefonu na številko : 5844 - 219  - naroča medicinska sestra v ambulanti
-spletno naročanje na spletni povezavi : https://narocanja.zd-lj.si/126/ - termin si izberete sami in vpišete svoje podatke v zeleno okence, ter ji potrdite
-po elektronski pošti na naslov: narocanje.polonca.zor@zd-lj.si -naslednji delovni dan prejmete datum in uro pregleda glede na razpoložljiva prosta mesta v ambulanti
-osebno v ambulanti v ordinacijskem času po razporedu

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.