V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

VILJEMA REMIC, dr.med.spec.
IRENA JENKO, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 5837-425
Naslov za naročanje: http://narocanja.zd-lj.si/34
E-naslov: narocanje.viljema.remic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani uporabniki storitev ZD Ljubljana!


Zaradi izpada kadra je delo zdravstvenih timov po enotah ZD Ljubljana okrnjeno. Izpadi so v trenutni epidemiološki situaciji žal nepredvidljivi, prav tako ni mogoče urediti nadomestil, ker kadra ni. Posledično ne bo mogoče odgovoriti na vsa vaša poslana elektronska sporočila.

Prosimo vas, da koristite zdravstveno oskrbo le v nujnih primerih. Vnaprej se vam zahvaljujemo za solidarnost, sodelovanje in razumevanje do tistih, ki zdravstveno oskrbo resnično potrebujejo.

SPREMEMBA URNIKA:  - popoldan: petek 14.01.2022

NADOMEŠČANJE ODSOTNOSTI:

NAROČANJE NA PREGLED: 

  • po telefonu:  dopoldan 7.00 -  9.00, popoldan 13.00 - 15.00

  • po elektronski pošti: narocanje.viljema.remic@zd-lj.si

  • po pošti: na naslov ZD Ljubljana Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Viljema Remic, dr.med. spec.

  • na obrazcu, ki ga dobite  pri informatorki ZD Šentvid  

NAROČANJE ZA LABORATORIJ: Za odvzem vzorcev v diagnostičnem laboratoriju Šentvid je obvezno NAROČANJE. V laboratorij se samostojno naročite po prejemu laboratorijskega naročila s strani zdravnika preko povezave https://narocanja.zd-lj.si/248, pri tem sledite navodilom zapisanim v zelenem  okvirju in izberete enega od prostih terminov, ki so obarvani zeleno. 

OSTALA OBVESTILA: 

Za naročilo receptov za stalno terapijo, napotnic za kontrolni pregled, naročilnic za medicinske pripomočke nas kontaktirajte po e-pošti na narocanje.viljema.remic@zd-lj.si , izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem prvi delovni dan obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

V ambulanti izvajamo cepljenje proti gripi, pneumokoku in klopnemu meningoencefalitisu, za vsa cepljenja je obvezno NAROČANJE.

Proti gripi cepimo 18.10., 25.10., 6.11. od 7.00 do 13.00. Za soboto 6.11. se lahko naročite tudi preko spleta: https://narocanja.zd-lj.si/246

Za cepljenje proti covid-19 se naročite na https://zvem.ezdrav.si/cepljenje

 

 

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.