Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

VILJEMA REMIC, dr.med.spec.
DAMJAN MILADIĆ, tzn
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 5837-425
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU, Hišni obiski ob sredah od 16h do 19h

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

CEPLJENJE PROTI GRIPI 
Cepljenje je priporočljivo za vse prebivalce.
Cepljenje je še posebej priporočljivo za skupine z večjim tveganjem za hujši potek bolezni, kot so kronični bolniki, starejši bolniki, dojenčki in nosečnice.
Cepljenje proti gripi je BREZPLAČNO za vse osebe z obveznim zdravstvenim zavarovanjem, ki se želijo cepiti. Pri starejših osebah in kroničnih bolnikih je hkrati s cepljenjem proti gripi priporočljivo opraviti tudi cepljenje proti pnevmokoknim okužbam (tudi BREZPLAČNO za osebe starejše od 65 let in kronične bolnike).

Cepljenje poteka v cepilni ambulanti ZD ŠENTVID, soba 101, po predhodnem naročilu na objavljene termine na spletni strani za naročanje ZDL Šentvid - cepilna ambulanta: https://narocanja.zd-lj.si/246
Vljudno vabljeni!

V naši ambulanti vzporedno poteka učni proces - z nami je občasno prisotna zdravnica Kristina Dejanović , dr. med., Tjaša Pugelj Lipužič, dr.med., Dominik Čarman, dr.med., Anđelka Popović, dr. med. in Katja Podbregar, dr. med.

OBVESTILA: 

NADOMEŠČANJE ODSOTNOSTI: 

SPREMEMBA URNIKA:   

NAROČANJE NA PREGLED: 

  • po telefonuv ordinacijskem času ambulante 

  • po pošti na naslov ZD Ljubljana Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto     Viljema Remic, dr.med. spec.

  • elektronsko:  PORTAL ZA PACIENTE https://portal.zd-lj.si

  • osebno:  v ordinacijskem času ambulante pri medicinski sestri 
  • NAROČANJE ZA LABORATORIJ:

https://narocanja.zd-lj.si/248, pri tem sledite navodilom zapisanim v zelenem  okvirju in izberete enega od prostih terminov, ki so obarvani zeleno. Potrdilo o izbranem terminu vam sistem pošlje na vaš e-mail naslov. Za pomoč pri naročanju smo dosegljivi na tel.: 01 58 37 433 vsak delovni dan po 11. uri.

OSTALA OBVESTILA: 

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem prvi delovni dan obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

V ambulanti izvajamo cepljenje proti gripi, pneumokoku in klopnemu meningoencefalitisu, za vsa cepljenja je obvezno NAROČANJE.

Za cepljenje proti covid-19 se naročite na https://zvem.ezdrav.si/cepljenje

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.