Skoči do osrednje vsebine

Urnik

VILJEMA REMIC, dr.med.spec.
KATARINA MAVER, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 5837-425
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU, Hišni obiski ob sredah od 16h do 19h

Obvestilo zdravnika:

OBVESTILA:

NADOMEŠČANJE ODSOTNOSTI:  

NADOMEŠČANJA in SPREMEMBE za SPLOŠNA AMBULANTA 3 ŠENTVID - ADM VILJEMA REMIC dr.med.spec.

07.04.2023 nadomešča EVA VODNIK dr.med., 6307 SPLOŠNA AMBULANTA 11 ŠENTVID - ADM, tel. 015837407
28.04.2023 nadomešča DOMINIK ČARMAN dr. med, 6341 SPLOŠNA AMBULANTA 16 ŠENTVID - ADM, tel. 01 5837-413

SPREMEMBA URNIKA:  popoldan - 31.03.2023                                    

 NAROČANJE NA PREGLED: 

 Priporočamo, da nas zaradi organizacije našega dela pokličete v spodaj navedenem času:

  • po telefonu:  dopoldan 7.00 -  9.00, popoldan 13.00 - 15.00

  • po pošti: na naslov ZD Ljubljana Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Viljema Remic, dr.med. spec.

  • na obrazcu, ki ga dobite  pri informatorki ZD Šentvid  

  • elektronsko:  PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

  • osebno v ordinacijskem času ambulante pri medicinski sestri

V ambulantah družinske medicine ZDL Šentvid smo s 1.6.2022 v celoti prešli na uporabo spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto. Portal nadomešča dosedanjo elektronsko pošto, kar pomeni, da na poslana sporočila po e-pošti ne boste več prejeli odgovora. Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA na https://portal.zd-lj.si/login. V primeru, da zdravstveno storitev potrebujete, pa si v tako kratkem času ne morete urediti dostopa do portala, nas še vedno lahko pokličete po telefonu ali oddate naročilo bodisi pisno po navadni pošti ali osebno na recepciji ZDL Šentvid.

 Registracija na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur

 V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

   TERMINI ZA OSEBNO REGISTRACIJO – PORTAL ZA PACIENTE nov način elektronske komunikacije z ambulanto

Za osebno identifikacijo naročanje ni potrebno. S seboj prinesite osebno izkaznico in zdravstveno kartico. V primeru, da pacient pooblašča drugo osebo naj prideta obe osebi skupaj.

Termini za osebno identifikacijo so objavljeni na spletni strani ZDL Šentvid: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=901:portal-za-paciente-nov-nacin-elektronske-komunikacije-z-ambulanto&catid=152&Itemid=2093&lang=sl

NAROČANJE ZA LABORATORIJ:

Za odvzem vzorcev v diagnostičnem laboratoriju Šentvid je obvezno NAROČANJE. V laboratorij se samostojno naročite po prejemu laboratorijskega naročila s strani zdravnika preko povezave https://narocanja.zd-lj.si/248, pri tem sledite navodilom zapisanim v zelenem  okvirju in izberete enega od prostih terminov, ki so obarvani zeleno. Potrdilo o izbranem terminu vam sistem pošlje na vaš e-mail naslov. Za pomoč pri naročanju smo dosegljivi na tel.: 01 58 37 433 vsak delovni dan po 11. uri.

OSTALA OBVESTILA: 

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem prvi delovni dan obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

V ambulanti izvajamo cepljenje proti gripi, pneumokoku in klopnemu meningoencefalitisu, za vsa cepljenja je obvezno NAROČANJE.

Za cepljenje proti covid-19 se naročite na https://zvem.ezdrav.si/cepljenje

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.