Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

NEVENKA ZAVRL, dr.med.spec.
NEŽA POVŠIČ, dipl.m.s.
MAJA BELEC, sms
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: (01) 5844-274
E-naslov: narocanje.nevenka.zavrl@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

 Spoštovani starši in otroci.

Po 40 letih dela v ambulanti je prišel čas, da počnem še kaj drugega. V tem času sem se tako kot od otrok kot od staršev veliko naučila. Upam, da je bilo dobrega več kot slabega in da bo tudi v naprej tako.

Hvala za vse zaupanje, ki sem ga bila deležna.

Nevenka Zavrl, dr.med.spec.

OBVESTILO: Nevenka Zavrl, dr.med.spec. je odsotna  29.5. - 31.7.2023, s 1.8.2023 pa preneha z delom v Zdravstvenem domu.

Ambulanto je prevzela Tinkara Sluga, dr.med.spec.

pikicebanner

 

SPOŠTOVANI STARŠI!

POMEMBNO! V timu za obravnavo otrok z razvojnimi motnjami sodelujejo tudi ostali strokovnjaki. Zaradi tega je bistveno, da se .naročate v svojo regijsko razvojno ambulanto, saj le tako lahko otrokom zagotavljamo celovito obravnavo.

Za naročanje na PRVI pregled se ob določitvi termina razen stopnje nujnosti upoštevajo tudi napotna diagnoza, otrokova starost in ostali pomembni podatki, ki nam jih lahko posredujete preko pogovora. Zato vam svetujemo, da se za prvi pregled naročate po telefonu.

NAROČANJE: izvajamo triažo napotne listine.

  • po TELEFONU dopoldan (odmor: 10:00 - 10:30), popoldan (odmor: 16:00 - 16:30)
  • OSEBNO v ordinacijskem času
  • po POŠTI.

Na prvi pregled s seboj poleg KZZ prinesite tudi materinsko knjižico, odpustnici iz porodnišnice (otrokovo in mamino) in morebitne druge izvide specialistov. Na vse kontrolne preglede prinesite s seboj nove izvide specialistov.

Na pregled pridite samo, če ste popolnoma zdravi. Če se pregleda ne boste udeležili, nas prosimo pravočasno obvestite, saj s tem pripomorete h krajši čakalni dobi. Hvala.

Prosimo vas, da ob pregledu starši s seboj prinesete čiste nogavice, saj v ambulanto otroci vstopajo bosi.

pikicebanner

Svetujemo, da si preberete ZANIMIVE VSEBINE glede otrokovega RAZVOJA:

VIDEO VSEBINE najdete na:

RAZVOJ GOVORA:

  TOČKA OSVEŠČANJA o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje. Screenshot 1

smernice uporabe zaslonov

"Prezgodnja in čezmerna uporaba zaslonov ima lahko različne škodljive učinke na otrokov razvoj." babies diverse istock 000010072649large1logo stari

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.