V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TADEJA ČERIN, dr.med.spec.
BOJANA TRIFUNOVIĆ, sms
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: (01) 5864-902
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/105
E-naslov: narocanje.tadeja.cerin@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-19:30
TOREK 13:00-19:30
SREDA 06:30-13:00
ČETRTEK 06:30-13:00
PETEK 06:30-13:00 ali 13:00-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU, V ČETRTEK MED 12. IN 13. URO IZVAJA HIŠNE OBISKE. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Silvestra Mahnič, dipl.m.s.

Obvestilo zdravnika:

 

NAČINI NAROČANJA:

- po telefonu 01 58 64 902v dopoldanskem času od 7:00 - 8:00 ure in od 11:30 - 12:30 ure, v popoldanskem času od 14:00 -15:00 ure in od 17:30 - 18:30 ure

- po elektronski pošti :narocanje.tadeja.cerin@zd-lj.si 

- po pošti: na naslov ZD Ljubljana Moste-Polje, cesta 30.avgusta 2, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Tadeja Čerin dr.med.spec. 

- po spletu: https://narocanja.zd-lj.si/105 (trenutno ni možno)

 

LABORATORIJ:

Spoštovani, po prejemu laboratorijskega naročila s strani vašega zdravnika, se lahko samostojno naročite v laboratorij preko spodnje povezave:

https://narocanja.zd-lj.si/245  

Sledite navodilom, ki so napisana v rdečem okvirju, naročate se lahko, le na proste termine, ki so obarvani zeleno.

 

Odmor: dopoldne med 10.30 in 11.30

              popoldne med 16:30 in 17: 30

                                                                   POMEMBNO OBVESTILO

 

 Zdravnica je v mesecu avgustu odsotna - nadomeščanje za nujne/neodložljive zadeve v ambulanti: Dr. Bjegojević (narocanje.bogdana.bjegojevic@zd-lj.si, tel.01-5864926)

Na pregled pri OIZ se je potrebno predhodno naročiti.

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost in razumevanje.

Pregled v ambulanti je možen na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti ali po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, prav tako o tem obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete po pošti ali po elektronski pošti.DELO V AMBULANTI TRENUTNO POTEKA:


Delo s pacienti:
v dopoldanskem času : 7:30 - 10:30
v popoldanskem času : 13:00 - 16:30

Administrativno delo:
v dopoldanskem času: 11:00 - 13:00
v popoldanskem času: 17:00 - 19:00

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.