Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

ISCPC23 banner slo

Urnik

TONČKA TRATAR, dr.med.spec.
LEJA ČEH, sms
NINA ĐOKANOVIĆ, dipl.m.s.
RENATA TRAJKOVA, mag.zdr.neg.
MARINA REGINA, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: (01) 2004-584
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 07:00-13:30
SREDA 13:00-19:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:00-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

SPREMEMBA URNIKA: vsi torki dopoldan

PETKI POPOLDAN:  1.9.2023

ODSOTNOST:  -

V času odsotnosti nadomeščajo ostale prisotne zdravnice. Pokličite na tel. 01 200 45 00 ali 01 200 45 14

Na pregled se naročite lahko preko portala, preko telefona ter osebno.

NOVO: KOMUNIKACIJA PREKO PORTALA:
Spoštovani starši!
S 3. 1. 2023 nas lahko kontaktirate preko spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto. Za dostop do portala je potrebna REGISTRACIJA starša na https://portal.zd-lj.si/login, nato pa ureditev pooblastil za otroke. Več informacij o portalu je tudi na naši spletni strani https://www.zd-lj.si in portal.zd-lj.si. 
V primeru, da imate starši katerega od digitalnih potrdil in imate izbranega svojega osebnega zdravnika v ZD Ljubljana, lahko registracijo zase opravite sami na daljavo - ob registraciji se bodo pojavile povezane osebe, če je bil v preteklosti izdan eBolniški list za nego. Pooblastilo za otroke in registracijo starša, ki osebnega zdravnika v ZD LJ nima, je možno urediti tudi osebno v ZD Vič, na vhodu v ZD, 3. 2., 6. 2., 7. 2., 9. 2. 10.2. ter 13.2. do 15.2.2023, od 7.00 do 14.00. 
Od 10. 2. 2023 ne bomo več dosegljivi po elektronski pošti,

NAROČANJE na pregled:

  • PO TELEFONU - v ordinacijskem času
  • PO POŠTI - ZD Vič, ZVPO, ambulanta dr. Tratar, Šestova 10, 1000 Ljubljana
  • elektronsko preko spletnega naročanja: https://narocanja.zd-lj.si/55 - TRENUTNO NI MOŽNO
  • osebno v ordinacijskem času - TRENUTNO NI MOŽNO
  • preko portala

VELJAVNOST NAPOTNICE ZA SPECIALISTIČNE PREGLEDE: Veljavnost napotnice je navedena na izvidu specialističnega pregleda oz. je vidna v sistemu zVEM (za otroka do starosti 15 let jo lahko preverijo starši, otroci starejši od 15 let jo lahko preverijo sami).

ADMINISTRATIVNE STORITVE: Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za stalno terapijo, napotnice za kontrolne preglede, naročilnice za medicinske pripomočke in zaključevanje nege, urejajte pri izbranem zdravniku po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če otrok zboli in potrebujete nego, o tem takoj obvestite ambulanto izbranega zdravnika po e-pošti. Ob tem navedite ime in priimek otroka, rojstne podatke otroka, številko kartice ZZZS starša, ki bo koristil nego in telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.Če želite posredovati otrokovo zdravstveno dokumentacijo, s katero izbrani zdravnik še ni seznanjen, jo prav tako pošljite po e-pošti. 

PREGLEDI BOLNIH OTROK: Če otrok zboli, se v ordinacijskem času  ambulante posvetujete z medicinskim osebjem po telefonu. Zdravnik bo glede na otrokovo zdravstvene težave strokovno presodil način obravnave, ki je potrebna. Ne prihajajte nenaročeni. V nočnem času, preko vikenda in na praznične dni poteka dežurna služba za otroke na Metelkovi 9. Tudi pred odiskom dežurne službe se posvetujte z dežurnim zdravnikom -  tel. 01 47 23 88, primeru življenjske ogroženosti pokličite112. Ves čas obravnave imate nameščeno obrazno masko, prav tako tudi otrok, ki je streši od 6 let. 

Na spletni strani ZDL so objavljena Navodila za starše (klik) S klikom na ikono Pediatrija se vam odprejo številna navodila za različna bolezenska stanja v otroškem obdobju, ki vam bodo uporabna pomoč pri reševanju zdravstvenih težav vašega otroka. 

PREGLEDI ZDRAVIH OTROK - SISTEMATIČNI PREGLEDI in CEPLJENJA:Za sistematične preglede vas bomo kontaktirali po telefonu.

POTRDILO ZA VSTOP V VRTEC:Za izdajo potrdila se je potrebno pravočasno dogovoriti po telefonu, preko e-pošte ali po pošti. Potrebujemo podatek o enoti vrtca in datumu vstopa v vrtec. Potrdilo izda otrokov izbrani zdravnik. V skladu z zakonsko podlago morajo biti otroci pred vstopom v vrtec cepljeni proti ošpicam, mumpsu in rdečkam, razen izjem.Ob menjavi skupine ali enote vrtca se že izdano potrdilo prenese na novo lokacijo. 

PRIČELI SMO S CEPLJENJEM PROTI GRIPI.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.