Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

MIODRAG MARKOVIČ, dr.med.
MIRJAM ERMENC, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: (01) 5844-313 , (01) 5844-200
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/123 https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 14:30-18:00
TOREK 14:30-18:00
SREDA 09:00-12:30
ČETRTEK 09:00-12:30
PETEK 09:00-12:30 ali 14:30-18:00

Opomba:

POLOVIČNI DELOVNI ČAS. ČETRTEK 11.30-12.30 HIŠNI OBISKI. PETEK PO RAZPOREDU. V RADM dela referenčna sestra Saša Šajn Lekše, dipl.m.s.

Obvestilo zdravnika:

  Od 1.4.2023 maili ne bodo več delovali. Komuniciranje je možno preko portala oz.telefonsko.

 

Razpored petkov v maju 2024

17.5.2024 dopoldan

24.5.2024 popoldan

31.5.2024 dopoldan

O potrebi po bolniškem staležu nas čimprej obvestite po telefonu ali preko portala, najkasneje pa v treh delovnih dneh od pričetka koriščenja staleža 

 Hvala za razumevanje.

 Za prepošiljanje zdravstvenega kartona:

pošljite sporočilo na portal z ustreznimi navodili ( dokumentacija na vpogled ali prekinitev izbire ) in v sporočilu obvezno navedite osebne podatke  (vaše ime in priimek, datum rojstva ) , ter točen naslov ustanove/ naslovnika,  kamor pošiljamo vaš zdravstveni karton. 

ZA VSE OSTALE INFORMACIJE SE OBRNITE NA TEL : 01 58 44 200 ( H.C. INFORMATOR VAS BO POVEZAL Z USTREZNO AMBULANTO ).

NAROČANJE
PO TELEFONU: naročanje mogoče tekom celega ordinacijskega časa. Priporočamo, da zaradi lažje organizacije dela pokličete v času:
dopoldanska izmena od 09:00 do 11:00 ure;
popoldanska izmena od 15:00 do 17:00 ure
PREKO e-PORTALA
OSEBNO: v našem ordinacijskem času
Naročite se lahko tudi po navadni pošti. Na naslov: ZD Ljubljana Moste-Polje, Prvomajska ul. 5, 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Miodrag Markovič dr.med.
Pregled v ambulanti je možen samo po predhodnem naročilu in posvetu z medicinskim osebjem ( po telefonu, preko portala in z oddajo izpolnjenega obrazca na sprejemnem okencu ).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po portalu, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • v primeru prehladnih znakov je uporaba maske obvezna. Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.