Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

JANEZ KUŠTRIN, dr.med.spec.
DEJAN MASTILOVIĆ, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: (01) 5844-314
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-20:00
TOREK 13:00-20:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. ČETRTEK 13:00-14:00 HIŠNI OBISKI. V RADM dela referenčna sestra Ajla Šljivar, dipl.m.s.

Obvestilo zdravnika:

 

 

Obveščamo vas, da od 1.4.2023 elektronska pošta poslana na narocanje.janez.kustrin@zd-lj.si ne bo več prebrana.

Kontaktirate nas lahko preko IRIS portala - za dostop do portala za paciente je potrebna registracija. Komunikacija z ambulanto preko telefona, po navadni pošti ali osebno ostaja nespremenjena.

Registracija na portal je možna na dva načina:
1. registracija z uporabo certifikatov SIGEN-CA in SIGOV-Ca ter s SI-PASS na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur.

Za registracijo z osebno identifikacijo pri zdravniku v ambulanti so potrebni:

 • vaši osebni podatki (kartica zdravstvenega zavarovanja in identifikacijski dokument),
 • vaša številka mobilnega telefona ter
 • vaš elektronski naslov.

Pacient lahko pooblasti tudi drugo osebo, če sam nima lastnega elektronskega naslova in mobilne telefonske številke. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo. V posameznih primerih je poleg postopka registracije potrebno še ročno dodajanje pooblastitelja s strani zdravstvenih delavcev, kar lahko uredite v terminih za osebno identifikacijo ali v ambulanti.

NAČIN REGISTRACIJE:

1. Po prejemu vseh zgoraj navedenih podatkov vas bo zdravstveno osebje ambulante dodalo v sistem in vam dodelilo dve kodi za registracijo*:

 1. eno kodo boste prejeli na vaš elektronski naslov,
 2. drugo kodo pa kot sporočilo SMS na vaš mobilni telefon.
 1. Na vaš elektronski naslov boste prejeli povezavo do portala.
 2. Ob kliku na povezavo se vam bo odprl obrazec Registracija z osebno identifikacijo pri zdravniku, kjer boste nadaljevali z registracijo.

*Registracijski kodi sta veljavni 24 ur.

Obvestilo

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

  • NAROČANJE NA PREGLED:
   - Telefonsko naročanje 01 5844 314  je možno tekom celega ordinacijskega časa. Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete v času od 08.30 ure  do 10.30  ure v dopoldanski izmeni oz. od 14.30 ure do 16.30 ure v popoldanski izmeni.
   - preko e-portala
   - Po pošti: na naslov: ZD Moste, Prvomajska ulica 5, 1000 Ljubljana, s pripisom:    za ambulanto Kuštrin Janez dr.med.spec.
   -Na obrazcu, ki ga dobite na sprejemnem oknu
 • -Osebno naročanje

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 • Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

 • V primeru bolezni (prehlada, viroze) pred vstopom v zdravstveni dom si prosim namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.

 • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po Iris Portalu oz. po telefonu.

 

Začasna zadržanost od dela (bolniški stalež)

Bolniško odsotnost morate sporočiti isti ali naslednji dan (po telefonu ali mailu), ko ste ostali doma oz. najkasneje v 3 dneh (v skladu 232. členom Pravil obveznega zdravstvenega zavarovanja).

Naročanje receptov

Zdravila iz stalne terapije je potrebno naročiti vsaj pet delovnih dni vnaprej, torej preden vam jih zmanjka.

LABORATORIJ:

Spoštovani, po prejemu laboratorijskega naročila s strani vašega zdravnika, se lahko samostojno naročite v laboratorij preko spodnje povezave:

https://narocanja.zd-lj.si/250

Sledite navodilom, ki so napisana v rdečem okvirju, naročate se lahko, le na proste termine, ki so obarvani zeleno.

Odmor: dopoldne med 10.30 in 11.30

                popoldne med 16:30 in 17:30

 

 

RAZPORED PETKOV ZA April 2024

05.04.2024 DOPOLDAN

12-04-2024 POPOLDAN

19-04-2024 DOPOLDAN

26-04-2024 POPOLDAN

03.05.2024 DOPOLDAN

 

 

 

 

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.