V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MOJCA LENČE-KASTELIC, dr.med.spec.
MAJA ARKO JAMNIK, ZT
PETRA KOCJANČIČ, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: (01) 4202-403
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/96
E-naslov: narocanje.mojca.lence-kastelic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:45-19:15
TOREK 12:45-19:15
SREDA 06:45-13:15
ČETRTEK 06:45-13:15
PETEK 06:45-13:15 ali 12:45-19:15

Opomba:

zdravnica je do nadaljnega odsotna, nadomešča jo B.Fischinger Smrekar, dr.med. in ostali zdravniki po razporedu

Obvestilo zdravnika:

 

 

SPOŠTOVANI !

Do nadaljnega je MOJCO LENČE KASTELIC, DR.MED.SPEC. ODSOTNA NADOMEŠČANJE JE UREJENO PO RAZPOREDU:

22.09.; 24.09.; 29.09.; 1.10. dr. Barbara Fischinger Smrekar

20.09.; 21.09.; 23.09.; 27.09.; 28.09.; 30.09 dr. Metka Sluga

 

Nadomeščanje poteka v naši ambulanti. Na vaš e-mail, bomo odgovorili v treh delovnih dneh. Pokličete nas lahko v našem ordinacijskem času, ko delamo DOPOLDAN med 8.00-10.00 uro, ter POPOLDAN med 14.00- 16.00 uro.

 

 

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

ZA VAS SMO DOSEGLJIVI:

NA TELEFON: 01/4202-403,ko delamo dopoldan med 08.00-10.00, popoldan med 14.00-16.00. 

NA EMAILnarocanje.mojca.lence-kastelic@zd-lj.si

PO POŠTI:ZD RAKOVNIK DR.MOJCA LENČE-KASTELIC RAKOVNIŠKA UL.4,1000 LJUBLJANA

VAŠE IZVIDE,NAROČANJE RECEPTOV,KONTROLNIH NAPOTNIC ALI NAROČILO NA PREGLED NAM LAHKO ODDATE  V NABIRALNIK KI SE NAHAJA NA GLAVNEM VHODU(IZPOLNITE OBRAZEC,KI SE NAHAJA PRI NABIRALNIKU)

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti ali telefonu -

Zadnjo uro ordinacijskega časa  imamo rezervirano za hišne obiske.

 Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra

 

  

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.