V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

GORDANA JURKOVIČ, dr.med.spec.
LARA FUJAN, TZN
DUŠANKA KOMAT, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01) 4723-736
Naslov za naročanje: http://narocanja.zd-lj.si/29
E-naslov: narocanje.gordana.jurkovic@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 07:00-14:00
  TOREK 13:30-20:00
  SREDA 13:30-20:00
  ČETRTEK 06:45-13:15
  PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

  Opomba:

  PETEK PO RAZPOREDU
 • Urnik dipl. m. s.
  DUŠANKA KOMAT, dipl.m.s.
  PONEDELJEK -
  TOREK 13:30-20:00
  SREDA -
  ČETRTEK 06:45-13:15
  PETEK 06:45-13:15
  Dela v timu z GORDANO JURKOVIČ, dr.med.spec., OB PETKIH IZMENIČNO PRI OBEH ZDRAVNIKIH.

Obvestilo zdravnika:

Naročanje na pregled je možno

Odmor je v dopoldanskem času 30 minut med 10. in 11. uro, v popoldanskem času pa 30 minut med 16. in 17. uro.

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu

Paciente, ki se želijo cepiti proti novemu koronavirursu prosiva, da željo izrazite preko telefona ali elektronske pošte. Ta naj vsebuje osebne podatke (ime, priimek, datum rojstva ter starost) ter aktualno telefonsko številko. Ko bomo prejeli več informacij in datum predvidenega pričetka cepljenja za vašo starostno skupino vas obvestimo.

Do takrat si lahko več informacij glede cepljenja preberete na spletni strani NIJZ:
https://www.nijz.si/sl/cepljenje-proti-covid-19-za-splosno-javnost

 

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

 
POTRDILO O PREBOLELI OKUŽBI S COVIDOM-19:

Pacienti si na portalu zVEM lahko natisnete izvid brisa na covid-19, za kar potrebujete le digitalno potrdilo. Navedeno je uraden dokument in v tem primeru dodatnih potrdil ne potrebujete.

Izdaja potrdila s strani osebnega zdravnika je samoplačniška storitev, za katero je v ZD Ljubljana skladno z veljavnim Cenikom za izdajo spričeval, potrdil in mnenj, potrebno plačilo v znesku 15,00 EUR.

 
 
 V četrtek, 4.3. je dr. Jurkovič odsotna. Nadomešča jo dr. Guna Tina (za nujne storitve), v dopoldanskem turnusu.
 
 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.