V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

GORDANA JURKOVIČ, dr.med.spec.
LARA FUJAN, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01) 4723-736
Naslov za naročanje: http://narocanja.zd-lj.si/29
E-naslov: narocanje.gordana.jurkovic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 13:30-20:00
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 06:45-13:15
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Naročanje na pregled je možno

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.
 
 
Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.
 
 

URNIK (aktualne spremembe): 

14.10.2021 nadomešča dr. Ostanek Mojca POPOLDAN; 01 4723 731 narocanje.mojca.ostanek@zd-lj.si 

15.10.2021 in 18.10.2021 nadomešča dr. Dovč Marija DOPOLDAN;    01 4723 857 narocanje.marija.dovc@zd-lj.si 

21.10.2021 nadomešča dr. Ostanek Mojca DOPOLDAN; 01 4723 731 narocanje.mojca.ostanek@zd-lj.si

POTRDILO O PREBOLELI OKUŽBI S COVIDOM-19:

Pacienti si na portalu zVEM lahko natisnete izvid brisa na covid-19, za kar potrebujete le digitalno potrdilo.

Izdaja potrdila (o prebolelem Covidu, o opravljenem cepljenju,...) s strani osebnega zdravnika je samoplačniška storitev, za katero je v ZD Ljubljana skladno z veljavnim Cenikom za izdajo spričeval, potrdil in mnenj, potrebno plačilo v znesku 15,00 EUR.

 

CEPLJENJE

Na cepljenje proti covid-19 se lahko pacienti naše ambulante sami prijavite preko spletne strani ZD Ljubljena: začetna stran -> klik levo zgoraj -> Naročanje na cepljenje proti covid-19. Če imate težave pri prijavi/niste vešči uporabe interneta, se lahko obrnete na našo ambulanto po telefonu ali po e-mailu in bomo vaš interes za cepljenje sporočili v cepilni center.

Glede organizacije cepljenja lahko pišete v cepilni center ZD Ljubljana na: e-naslov covidcepljenje@zd-lj.si .

Telefonska številka oz. e-naslov sta namenjena izključno informacijam o organizaciji in izvedbi cepljenja - prejem prvega in/ali drugega odmerka cepiva; morebitne odpovedi termina, v kolikor nimate možnosti odpovedi izvesti preko sistema za prijavo na cepljenje.

 


 

 
banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.