Skoči do osrednje vsebine

Urnik

GORDANA JURKOVIČ, dr.med.spec.
LARA FUJAN, TZN
ALEKSANDAR PETRUŠEVSKI, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01) 4723-736
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 13:30-20:00
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 06:45-13:15
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

 DR. JURKOVIČ JE od 25.1.2023 dalje odsotna .

6.2.2023: Aleksandra Todorovič, dr.med.spec.-soba 127 dopoldan TEL:845

7.2.2023: Jelena Tripkovič, dr.med.spec.-soba123 popoldan TEL:882

9.2.2023: Guna Repnik Tina, dr.med.spec.-soba 124 dopoldan TEL:877

10.2.2023: Stanka Kralj, dr.med.spec.-soba 128 dopoldan TEL: 734

Hvala za razumevanje 

 

 
   
 

V primeru urgentne situacije pokličite 112 ali obiščite ambulanto Splošne nujne medicinske pomoči (Bohoričeva ul. 4).

 

Na telefon bomo dosegljivi med 8.00 in 10.00 (ponedeljek, četrtek in petek) ter med 14:00 in 16:00 (torek in sreda).

Klice, prejete v tem času, bomo vrnili. Za naročilo receptov za stalno terapijo, napotnic za kontrolni pregled, naročilnic za medicinske pripomočke nas kontaktirajte po e-pošti na narocanje.gordana.jurkovic@zd-lj.si , izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem prvi delovni dan obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

 

Naročanje na pregled je možno

 

Splošna navodila pacientom glede elektronske komunikacije in naročanja na pregled v ZD Ljubljana so dostopna na povezavi:
https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&lang=sl

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.
 
 
Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.
 
 
POTRDILO O PREBOLELI OKUŽBI S COVIDOM-19:

Pacienti si na portalu zVEM lahko natisnete izvid brisa na covid-19, za kar potrebujete le digitalno potrdilo.

Izdaja potrdila (o prebolelem Covidu, o opravljenem cepljenju,...) s strani osebnega zdravnika je samoplačniška storitev, za katero je v ZD Ljubljana skladno z veljavnim Cenikom za izdajo spričeval, potrdil in mnenj, potrebno plačilo v znesku 15,00 EUR.

 

CEPLJENJE

Na cepljenje proti covid-19 se lahko pacienti naše ambulante sami prijavite preko spletne strani ZD Ljubljena: začetna stran -> klik levo zgoraj -> Naročanje na cepljenje proti covid-19. Če imate težave pri prijavi/niste vešči uporabe interneta, se lahko obrnete na našo ambulanto po telefonu ali po e-mailu in bomo vaš interes za cepljenje sporočili v cepilni center.

Glede organizacije cepljenja lahko pišete v cepilni center ZD Ljubljana na: e-naslov covidcepljenje@zd-lj.si .

Telefonska številka oz. e-naslov sta namenjena izključno informacijam o organizaciji in izvedbi cepljenja - prejem prvega in/ali drugega odmerka cepiva; morebitne odpovedi termina, v kolikor nimate možnosti odpovedi izvesti preko sistema za prijavo na cepljenje.

 


 

 
banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.