V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

DUŠANKA LENDERO-PINTAR, dr.med.spec.
TEJA HALAS, med.sestra
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: 01/54 72 812
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/112
E-naslov: narocanje.dusanka.lendero-pintar@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 15:00-18:30
TOREK 07:45-11:15
SREDA 07:45-11:15
ČETRTEK 15:00-18:30
PETEK 07:45-11:15 ali 15:00-18:30

Opomba:

KRAJŠI ČAS, PETEK PO RAZPOREDU. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Anita Belec, dipl.m.s., ob sredah hišni obiski od 10.15 do 11.15

Odsotnost:

Od: 15.03.2021 Do: 04.02.2022

Obvestilo zdravnika:

OBVESTILO:

 

dr. Lendero-Pintar je trenutno odsotna do 4.2.2022

 

Nadomeščanje je urejeno v njenem turnusu:


ponedeljek in četrtek POPOLDAN

torek in sreda DOPOLDAN,


        petek po razporedu ( 24.12. in 31.12. od 9h do 17h ),  ostali petki dopoldan.

 Obvestilo o odsotnosti:

Dušanka Lendero Pintar dr.med.spec. je do 04.02.2022 odsotna.


 V isti ambulanti nadomeščamo tudi odsotnost dr. Branke Mrvalj Rajterič.

dr.Dušanko Lendero Pintar in dr.Branko Mrvalj Rajterič nadomešča dr.Irena Gregorin:

-tel.številka: 01 54 72 800
-e-pošta: narocanje.dusanka.lendero-pintar@zd-lj.si.

pon., četr.,:POPOLDAN od 12:30 do 19:30
tor., sr., pet.: DOPOLDAN od 7:00 do 14:00

IZJEMOMA JE NADOMEŠČANJE ZA DR.LENDERO IN ZA DR.BRANKO MRVALJ RAJTERIČ:

 Nadomeščajo po dnevih:
07.01. dr. Eldisa Kurbegović
28.01. dr. Eldisa Kurbegović

PETEK 21.01.2022 DELA AMBULANTA POPOLDAN


Hvala za razumevanje, lep pozdrav.

 

 

 

Za naročanje na pregled, izdajo receptov in kontrolnih napotnic nas lahko pokličete na 01 54 72 828;
v dopoldanskem turnusu: med 8.00 in 9.00 ter med 12.00 in 13.00
v popoldanskem turnusu: med 14.00 in 15.00 ter med 17.30 in 18.30

ali pošljete mail na naslov: narocanje.dusanka.lendero-pintar@zd-lj.si.

Pri naročanju navedite Vaše osebne podatke (polno uradno ime, priimek, datum rojstva) in opišite Vaše naročilo (npr. ime zdravila, dozo in režim jemanja; osnovni opis Vaših težav ob naročanju na pregled).

Za nujna akutna stanja se obrnite na zdravnike v turnusu dr. Lendero-Pintar ali pokličite 01 54 72 800 ali 112!

 

Ker v ambulanti nadomeščamo več zdravnikov, se trudimo, da dobite odgovor v 3 delovnih dneh. Prosimo, da sledite sporočilom o naši odsotnosti na spletni strani ZD Ljubljana in se v primeru nujnih stanj obračate na nadomestne zdravnike po telefonu, saj bodo elektronska sporočila prebrana z zamikom.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Ambulanta splošne medicine Dušanka Lendero-Pintar dr.med.spec.

 

"Obvestilo za uporabnike storitev v trenutni epidemiološki situaciji

Glede na epidemiološko situacijo COVID 19 se v ZDL od  16.3.2020 do preklica izvajajo le nujne zdravstvene storitve. Pregled v ambulanti je  možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora. Če ste prehlajeni, vas praska v grlu, kašljate, imate vročino, težko sapo, ostanite doma in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč  pokličite v ambulanto svojega osebnega/nadomestnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112. V kolikor menite, da potrebujete nujen pregled zaradi drugih zdravstvenih težav predhodno pokličite osebnega/nadomestnega, ki vam bo svetoval in presodil ali je pregled v ambulanti nujen.  Vse administrativne storitve, kot je izdaja receptov, naročilnic  za medicinske pripomočke, urejanje bolniškega staleža, se izvaja na daljavo preko telefona oz. najbolj priporočljivo preko e-pošte. Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke, številko kartice ZZZS ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

V primeru, da imate vročino ≥38°C in kašljate ter ste bili v zadnjih 14 dneh na območjih, kjer je prisoten koronavirus oz. ste bili v stiku z ljudmi iz teh območij, prosimo, da ostanete doma pokličete na zgoraj navedeno tel.številko vaše ambulante, kjer boste dobili nadaljnja navodila. 

 

DODATNE INFORMACIJE PO TELEFONU:

-          Z namenom ozaveščanja o pravilnem preventivnem ukrepanju je v ZD Ljubljana vzpostavljena telefonska številka 031 619 255, ki je dosegljiva 24 ur na dan.

-          Vladni urad za komuniciranje je v sodelovanju z ministrstvoma za zdravje in javno upravo, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in infekcijsko kliniko UKC Ljubljana vzpostavil klicni center za posredovanje zanesljivih informacij o novem koronavirusu. Prebivalci lahko informacije dobijo na brezplačni telefonski številki 080 1404 med 8. in 20. uro.

-          Več informacij je na voljo tudi pri epidemiologu NIJZ na tel. št. 031 646 617 in 031 619 118 (vsak dan med 9.00.in 17.00, tudi preko vikenda).


Hvala za razumevanje!

 


 

V času odsotnosti na elektronska sporočila NE odgovarjamo!
                            

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.