NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

IRENA LOGONDER, dipl.defektolog-logoped
Dejavnost: CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: (01) 5815-220
E-naslov: narocanje.irena.logonder@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Čas naročanja : dopoldan od 08.00 -10.00 ure :torek,četrtek in petek.

                           popoldan od 13.00-15.00 ure :ponedeljek in sreda.

 Čakalna doba za logopeda : 180 dni

 Čakalna doba za psihologa : 180 dni

 Čakalna doba za specialnega pedagoga :90 dni

 

VPRAŠALNIK:

Vprašalnik izpolnite dan pred prihodom na pregled in ga podpisanega prinesite s seboj.

https://www.zd-lj.si/zdlj/images/OBR_560_-_Vpra%C5%A1alnik_za_preverjanje_zdr._stanja_pacientov_pred_obravnavo_v_%C4%8Dasu_COVID-19.pdf 

Za več informacij in naročanje smo dosegljivi na tel. številki: 01 5815 220 (v času naročanja) ter na narocanje.irena.logonder@zd-lj.si  

Hvala za razumevanje.

                                           

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.