NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

JONETA DAKSKOBLER, dr.med.spec.
ELICA KENDA, viš.med.ses.
DAVOR PREDOJEVIĆ, TZN
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA OČESNE BOLEZNI ZA PREDŠOLSKO IN ŠOLSKO MLADINO
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01)4723 770
E-naslov: narocanje.joneta.dakskobler@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:30-13:00
TOREK 06:30-13:00
SREDA 13:00-19:30
ČETRTEK 13:00-19:30
PETEK 06:30-13:00

Obvestilo zdravnika:

OSEBNO NAROČANJE DO NADALJNJEGA NI MOŽNO. Naročanje novih poteka izključno po elektronski pošti ali telefonu 01 4723 -770, vpisani boste v čakalno vrsto, točen termin boste prejeli naknadno.

Od 18.05.2020 vse 3 okulistične ambulante delujejo po urniku.

Z dnem 14.05.2020 smo pričeli s sporočanjem terminov odpadlih pregledov od 16.03.2020 naprej. Obvestilo novega datuma z URO PREGLEDA prejmete PO POŠTI ali po telefonu.

PROSIMO VAS, da se na vhodu ZDL Center zglasite SAMO do 10 minut pred predvideno uro pregleda, ko je dovoljen vstop v stavbo pri vstopni točki. Osebju na vstopu navedete, kdaj in pri katerem okulistu ste naročeni, da lahko preveri na seznamu za dovoljen vstop v ZD.

Pred vstopom v stavbo ZD (in tudi izstopom) je obvezno razkuževanje rok. V prostorih ZD je ves čas OBVEZNA UPORABA maske, ki pokriva nos in usta.

Glede na novo nastalo situacijo, je naročanje s fiksnim datumom pregleda z napotnicami stopnje nujnosti "hitro" in "redno" ustavljeno do preklica.

DATUMI za pregled V MAJU IN JUNIJU dodeljeni pred 16.03.2020 NE DRŽIJO, zato bodo tudi ti pacienti prejeli NOVE termine.

Telefon hišne centrale: (01) 4723-700.

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

Imetniki napotnice s stopnjo nujnosti "zelo hitro" se MORAJO ZA PREGLED predhodno naročiti po telefonu 01 4723 -770. Nujni primeri se naj prosim že primarno zglasijo na Očesni kliniki UKCLJ.

 

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da zdravstvenemu osebju ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o svojem zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

V primeru odsotnosti naših oftalmologov, med vikendi in prazniki ter v nočnem času je dežurna ambulanta za nujne primere (napotnica z oznako NUJNO) na Očesni kliniki, Grablovičeva ulica 46, Ljubljana, pritličje, E hodnik.

 

 

 


 

Dopusti:

Od: 03.08.2020 Do: 14.08.2020
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.