V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

RENATA JAKOPIČ-ŽLAHTIČ, dr.med.spec.
SIMONA BIRK, ZT
ELIZABETA ŽUNEC, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: (01) 5815-325
Naslov za naročanje: http://narocanja.zd-lj.si/22
E-naslov: narocanje.renata.jakopic-zlahtic@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 12:30-19:30
  TOREK 12:30-19:30
  SREDA 07:00-14:00
  ČETRTEK 07:00-14:00
  PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

  Opomba:

  ČETRTEK 13.00 - 14.00 HIŠNI OBISK, PETEK PO RAZPOREDU
 • Urnik dipl. m. s.
  ELIZABETA ŽUNEC, dipl.m.s.
  PONEDELJEK -
  TOREK 12:30-19:30
  SREDA -
  ČETRTEK 07:00-14:00
  PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30
  Dela v timu z Renato Jakopič Žlahtič, dr.med.spec. in v timu s Kristino Grošelj, dr.med.spec. Petek izmenično pri obeh zdravnikih.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

zaradi zelo velikega števila elektronskih sporočil, ki nam jih pošljete , vas prosimo za razumevanje. Potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času, vendar to morda ne bo mogoče v istem dnevu.Prosimo vas, da sporočila napišete kratko in razumljivo.

Tudi naše vrste se redčijo, delo poteka na več deloviščih in pogosto nadomeščamo še druge ambulante.

 

Hvala za razumevanje,

pozdravlja vas vaša ekipa in vam želi zdravja in sreče v 2021!

 

   Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
 • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščen 
 • Ceplenje COVID obrazec

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.