V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

JANJA AHČIN, dr.med.spec.
TADEJA GORŠE, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: (01) 5472-835
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/109
E-naslov: narocanje.janja.ahcin@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Brigita Podlogar, dipl.m.s., ob sredah hišni obiski od 12.30 do 13.30.

Obvestilo zdravnika:

Obvestilo zdravnika:

NAROČANJE NA PREGLED:
- Telefonsko naročanje:
  dopoldne 8:00-9:00 in 12:00-13:00h; popoldne 14:00-15:00 in 17:30-18:30h

- Spletno naročanje:  https://narocanja.zd-lj.si/109
- Po elektronsko pošti:  narocanje.janja.ahcin@zd-lj.si

- Po pošti: na naslov:  ZD Fužine Preglov trg 14 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Janje AHČIN dr.med.spec.

 

Naročanje v laboratorij: https://narocanja.zd-lj.si/251

Odmor: v dopoldanskem času: 30min med 10:00-11:00; v popoldanskem času: 30min med 16:00 in 17:00

Petek popoldne:  31.12.2021, ostali petki v mesecu dopoldne

Obvestilo o spremembi ordcinacijskega časa: /

Obvestilo o odsotnosti:
03.01.2022 nadomešča Maja JANKOVIČ dr.med. v isti izmeni  E-pošta: narocanje.janja.ahcin@zd-lj.si, telefon: 01/54 72 800

Izvajanje hišnih obiskov: sreda med 12:00 in 13:00

Vse administrativne storitve (naročanje receptov, napotnic za kontrolni pregled,naročilnic za medicinske pripomočke) urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu.
Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

Pred prihodom v naš ZD prosim, da izpolnite obrazec o vašem zdravstvenem stanju:

Vprašalnik o zdravstvenem stanju pacientov pred obravnavo v času COVID-1

_______________________________________________________________________________

POMEMBNO OBVESTILO

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.