Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

INES GLAVAN-LENASSI, dr.med.spec.
KSENIJA BEČAJ, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: (01) 2004-615
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 07:00-13:30
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU, Hišni obiski po predhodenem dogovoru ob petkih med 13 in 14h

Obvestilo zdravnika:

 

 

Naročanje je trenutno možno preko:

-Portala za paciente ZD Ljubljana: https://portal.zd-lj.si/

https://narocanja.zd-lj.si/3

- po telefono v ordinacijskem času

- osebno v ordinaciji v ordinacijskem času

- po pošti

 ODSOTNOST ZDRAVNICE, April in Maj 24

17.6.-18.6.2024  LD

 

 

V času odsotnosti je nadomeščanje za nujne in neodložljive  primere  urejeno, zato v primeru potrebe po nujni ali neodložljivi storitvi pokličite 200 45 00 in vas vežejo k zdravniku, ki nadomešča.

Portal s strani nadomestnega zdravnika ne more biti bran, zaradi množice kontaktov , zato pokličite v ordinacijskem času nadomestnega zdravnika ali pa se osebno oglasite v ambulanti

V primeru življenjske ogroženosti pokličite 112.

 

 

SPREJEMANJE NOVIH PACIENTOV

Ambulanta ne sprejema novih pacientov.

 

NAROČANJE

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e pošti preko Portala ZD Ljubljana, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.


Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in v premeru prehlada ali povišane telesne temperature imejte obrazno masko ves čas prisotnosti v prostorih zdravstvenega doma.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte preko Portala za paciente, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih prinesete v ambulanto v ordinacijskem času, v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

PRAVILA KOMUNICIRANJA Z AMB. PO PORTALU ZD Ljubljana:

1. Potrebne stvari strnite v ENO  SPOROČILO (recepti, MTP naročilnice, napotnice, pošiljanje izvidov, vprašanja).
2. ZDRAVILA NAROČITE VSAJ 1 TEDEN PRED PORABO (NE ZADNJI DAN).
3.Sporočilo naj bo KRATKO, JEDRNATO, VPRAŠANJA JASNA.
5. V kolikor ste poslali  sporočilo, ni potrebno za iste zadeve klicati po telefonu ali prihajati v ZD, razen če bi prišlo do spodaj navedenega poslabšanja stanja.
6. Naprošamo, da sporočila (na Portal za paciente) pošiljate v DELOVNEM času amb med 7;00 - 19,00 odvisno od urnika.

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.