Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

IRENA MALIS, dr.med.spec.
IRMA PALAMAR, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: (01) 5472-840
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/113/ https://portal.zd-lj.si
E-naslov: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 11:30-18:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Majda Klašnja, dipl.m.s., ob sredah hišni obiski od 13.00 do 14.00

Obvestilo zdravnika:

 

NAROČANJE NA PREGLED:

- Telefonsko naročanje v ordinacijskem času
- preko e-portala:  https://portal.zd-lj.si/login
- Po pošti: na naslov:  ZD Fužine Preglov trg 14 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Irene Malis, dr.med.spec.
Osebno naročanje

Odmor: v dopoldanskem času: 30min med 10.00-11.00; v popoldanskem času: 30min med 16.00 in 17.00

Naročanje v laboratorij: https://narocanja.zd-lj.si/251

Petek popoldne: /

PETKOVA POPOLDANSKA DEŽURNA SLUŽBA (14.00h - 19.30h) JE ORGANIZIRANA V ZD POLJE.

Obiski na domu so vsako sredo med 13h in 14h.

Obvestilo o odsotnosti:   18.06.2024 - 05.07.2024
 
21.06.2024 nadomešča Monika Alič Globokar, dr. med, od 07.00h do 13.00h
24.06.2024 do 05.07.2024 nadomeščanje urejeno v akutni ambulanti  od 07.00h do 14.00h. Zglasite se na triažnem okencu (sprejem je do 12.00h).
 
Obvestilo o spremembi ordinacijskega časa:

______________________________________________________________________________

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto

Obveščamo Vas da smo prešli na uporabo spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto in nadomešča dosedanjo elektronsko pošto. Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA na https://portal.zd-lj.si/login, več informacij o portalu je na naši spletni strani https://www.zd-lj.si 

Registracijo za portal lahko storite na dva načina:
1. Registracija z osebno identifikacijo pri zdravniku/ci
2. Registracija s certifikatom izdajatelja SIGEN-CA in SIGOV-CA SIGEN-CA
 
Podrobnejša navodila za registracijo s prvo ali drugo možnostjo so na voljo na povezavi: https://portal.zd-lj.si/instructions/authorisation.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POMEMBNO OBVESTILO

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-komunikaciji).
Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-komunikaciji, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom. V primeru prehladnih znakov, je priporočeno, da imate kirurško masko.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

  • Recepte za stalno zdravljenje je potrebno naročiti vsaj en teden prej, preden zdravila porabite.
  • Napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in nam posredujte izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno.
  • Če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, nas o tem obvestite isti dan, ko ste ostali doma. Izbrani osebni zdravnik lahko odpre bolniški stalež za največ 3 dni nazaj.
  • Za izdajanje e-bolniškega lista nas prosim kontaktirajte po telefonu ali preko portala v zadnjem tednu tekočega meseca, saj mora e-bolniški list zdravnica ob koncu meseca elektronsko podpisati. E-bolniški list se ne izda avtomatično!
  • Bolniški stalež do 30 koledarskih dni je v domeni izbranega osebnega zdravnika, nad 30 dni pa imenovanega zdravnika na ZZZS. V kolikor se pričakuje daljši bolniški stalež, se morate do 23. dneva bolniškega staleža ponovno zglasiti pri osebnem zdravniku.
  • Če ste sprejeti v bolnišnico, morajo vaši najbližji osebnemu zdravniku posredovati potrdilo o hospitalizaciji v roku 3 dni po sprejemu v bolnišnico. V nasprotnem primeru je odprtje bolniškega staleža mogoče šele z odobritvijo imenovanega zdravnika ZZZS.

Glede na povečane obremenitve tako zdravstvenih delavcev kot telefonskih linij vas prosimo za strpnost in razumevanje.

 V primeru urgentne situacije pokličite 112 ali obiščite ambulanto Splošne nujne medicinske pomoči (Bohoričeva ul. 4).

Splošna navodila pacientom glede elektronske komunikacije  in naročanja na pregled v ZD Ljubljana so dostopna na  povezavi: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php? option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&la ng=sl

 

 

 

 

             

   

 

 

 

            

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.