Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

IRENA MALIS, dr.med.spec.
IRMA PALAMAR, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: (01) 5472-840
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/113/ https://portal.zd-lj.si
E-naslov: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 11:30-18:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Majda Klašnja, dipl.m.s., ob sredah hišni obiski od 13.00 do 14.00

Obvestilo zdravnika:

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto

Obveščamo Vas da smo prešli na uporabo spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto in nadomešča dosedanjo elektronsko pošto. Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA na https://portal.zd-lj.si/login, več informacij o portalu je na naši spletni strani https://www.zd-lj.si 

Registracijo za portal lahko storite na dva načina:
1. Registracija z osebno identifikacijo pri zdravniku/ci
2. Registracija s certifikatom izdajatelja SIGEN-CA in SIGOV-CA SIGEN-CA
 
Podrobnejša navodila za registracijo s prvo ali drugo možnostjo so na voljo na povezavi: https://portal.zd-lj.si/instructions/authorisation.
Po telefonu smo še vedno dostopni. Zaradi lastne organizacije dela smo najlažje dosegljivi od  8.00 do 9.00h in od 12.00h do 13.00 ure v dopoldanskem turnusu in od 14.00  do 15.00 in od 16.30 - 17.30h  ure v popoldanskem turnusu. 
 
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
NAROČANJE NA PREGLED:

- Telefonsko naročanje
- preko e-portala
- Po pošti: na naslov:  ZD Fužine Preglov trg 14 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Irene Malis, dr.med.spec.
Osebno naročanje

Odmor: v dopoldanskem času: 30min med 10.00-11.00; v popoldanskem času: 30min med 16.00 in 17.00

Naročanje v laboratorij: https://narocanja.zd-lj.si/251

Petek popoldne:  /

PETKOVA POPOLDANSKA DEŽURNA SLUŽBA (14.00h - 19.30h) JE ORGANIZIRANA V ZD POLJE.

Obiski na domu so vsako sredo med 13h in 14h.

Obvestilo o odsotnosti:  /

Obvestilo o spremembi ordinacijskega časa:

dr. Irena Malis bo delala v akutni ambulanti:

11.12.2023 - od 08.00h do 15.00h

29.12.2023 - od 07.00h do 14.00h

SPLOŠNA NAVODILA:

V naši ambulanti se trudiva, da bi bili čimbolj dosegljivi po telefonu, a je ob obilici dela to včasih težko izvedljivo. V primeru, da nas na telefon ambulante ne morete priklicati, lahko pošljete  sporočilo na Portal s kratkim opisom zdravstvene težave, vašimi osebnimi podatki in telefonsko številko, na kateri boste dosegljivi. V ambulanti se trudiva, da na vsa sporočila, prejeta tekom ordinacijskega časa ambulante, odgovoriva oziroma pokličeva nazaj še isti dan, najkasneje pa v 3 delovnih dneh. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličite 112!

- recepte za stalno zdravljenje je potrebno naročiti vsaj en teden prej, preden zdravila porabite

- napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in nam posredujte izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno

- če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, nas o tem obvestite isti dan, ko ste ostali doma. Izbrani osebni zdravnik lahko odpre bolniški stalež za največ 3 dni nazaj (232. člen Pravil OZZ)

- za izdajanje e-bolniškega lista nas prosim kontaktirajte po telefonu ali preko portala v zadnjem tednu tekočega meseca, saj mora e-bolniški list zdravnica ob koncu meseca elektronsko podpisati. E-bolniški list se ne izda avtomatično!

- bolniški stalež do 30 koledarskih dni je v domeni izbranega osebnega zdravnika, nad 30 dni pa imenovanega zdravnika na ZZZS. V kolikor se pričakuje daljši bolniški stalež, se morate do 23. dneva bolniškega staleža ponovno zglasiti pri osebnem zdravniku

- če ste sprejeti v bolnišnico, morajo vaši najbližji osebnemu zdravniku posredovati potrdilo o hospitalizaciji v roku 3 dni po sprejemu v bolnišnico. V nasprotnem primeru je odprtje bolniškega staleža mogoče šele z odobritvijo imenovanega zdravnika ZZZS.

______________________________________________________________________________

POMEMBNO OBVESTILO

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede preko portala, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano, oziroma lahko bris opravite že sami.

V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom, kirurška maska je obvezna le pri prehladnih obolenjih in v prostorih, kjer ne morete zagotoviti ustrezne varnostne razdalje.

Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

 

 

 

 

             

   

 

 

 

            

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.