NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

JANJA SCHWEIGER NEMANIČ, dr.med.
INES BAGOLA, med.sestra
DARJA BERLIČ, viš.med.ses.
ALENKA MALOVRH, ZT
DANIJELA STJEPANOVIĆ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: (01) 5815-284 , (01) 5815-296
E-naslov: narocanje.janja.schweiger-nemanic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK IZMENIČNO, SOBOTA DEŽURSTVO PO RAZPOREDU V ZD CENTER,METELKOVA 9

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani starši, otroci in mladostniki!

Od 15.6 do 20.7.2020 nisem dosegljiva v ambulanti. V njunih primerih me nadomeščajo prisotni šolski zdravniki.

Pokličite po telefonu na 58 15 284 in se naročite na pregled.Pediatrično nujno medicinsko  pomoč uporabite v res nujnih primerih. Predhodno  je potrebno poklicat na 47 23 88

Elektronska pošta v tem času ne bo prebrana in  maile ne bomo prebirali za nazaj.V kolikor potrebujete zdravstveno uslugo vljudno prosim, da napišete ponovno mail po 20.7.2020.

Želim vam lep dopust. Upoštevajte razdaljo in razkuževanje rok. V kolikor odhajate v tujino se pred odhodom pozanimajte za epidemiološko situacijo in spremljajte navodila NIJZja.

Vaša zdravnica

Janja Schweiger - Nemanič


Zaradi vaše in naše varnosti boste do preklica urejali ambulantne nujne zadeve na daljavo -po telefonu 01 58 15 284 ali e- naslovu. Zaradi večjega obsega dela s sistematskimi pregledi in cepljenji bodo ure za ambulantne administrativne zadeve omejene.

Triažna sestra bo vaš klic prevzela, potrebno ji bo povedat * ime in priimek otroka, *kdo je izbrani zdravnik,v katero šolo hodi in vaš kontakt.. Zdravnik vas bo poklical, ko bo dosegljiv za zdravstvene nasvete in imel zdravstveni karton vašega otroka.

Zavedamo se, da so navedeni ukrepi in trenutna organizacija dela za vas paciente, neprijetni, vendar so nujno potrebni v trenutnih epidemioloških razmerah.

Varnostni  ukrepi uvedeni zaradi epidemije, veljajo še naprej.

1. Omejen vstop v ZD Ljubljana, ki poteka izključno preko triažnega mesta.

2. Urnik vašega izbranega zdravnika bo lahko spremenjen.

3. VSI pregledi (razen nujnih, ogrožujočih stanj) morajo biti dogovorjeni preko telefona ali maila.

4. Vse administrativne storitve (izdaja receptov za kronične terapije, naročilnice za medicinsko tehnične pripomočke, urejanje bolniškega staleža ipd.), se izvaja na daljavo (telefon, e-pošta), zato za navedeno, prosimo, kontaktirajte vašega osebnega/nadomestnega zdravnika.

        Pravo ravnanje in spoštovanje bo ohranilo zdravje                                  

Spoštovani! Prosim preberite navodila predenj pridete v Zdravstveni Dom. Napišite na mail naročanje oz. pokličite  triažno sestro, ki bo dala nadaljna navodila.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.