V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

mag. DUŠICA CVITKOVIČ, dr.med.spec.
TATJANA JUVAN, ZT
MELINA MUHERINA, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: Sreda telefon: 01 4723 740 , Torek telefon: 01 4723 870
E-naslov: narocanje.dusica.cvitkovic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK 13:30-20:00
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK -
PETEK -

Opomba:

Od 09.04.2018 dalje, ostalo v enoti SNMP

Obvestilo zdravnika:

Obvestilo zdravnika:

6.9. nadomešča dr Stany Irena / tel 4723 739  , narocanje.irena.stany-zgur@zd-lj.si

 

Na telefon bomo dosegljivi med 14.00 in 16.00 (torek in sreda).

Klice, prejete v tem času, bomo vrnili. Za naročilo receptov za stalno terapijo, napotnic za kontrolni pregled, naročilnic za medicinske pripomočke nas kontaktirajte po e-pošti na narocanje.dusica.cvitkovic@zd-lj.si , izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem prvi delovni dan obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
  • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.
  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika

Vse administrativne storitve (izdaja receptov za kronične terapije, naročilnice za medicinsko tehnične pripomočke, urejanje bolniškega staleža, ipd.), se izvaja na daljavo (preko telefona ali e-pošte).

 V kolikor ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, nas morate o tem obvestiti najkasneje v 3 dneh od pričetka staleža.

 Bolniški stalež do 30 koledarskih dni je v domeni osebnega zdravnika, nad 30 dni pa v domeni imenovanega zdravnika na ZZZS. V kolikor pričakujete daljši bolniški stalež, nas morate kontaktirati najkasneje 7 dni pred iztekom obdobja bolniškega staleža.

 

Če ste sprejeti v bolnišnico, nas o tem obvestite najkasneje 3 dni po sprejetju.

Ob kontaktu preko e-pošte prosim navedite ime in priimek, rojstne podatke ter tel. številko na katero ste dosegljivi.

V času odsotnosti žal ne bomo mogli odgovarjati na vašo pošto, takrat se obrnite na nadomestno ambulanto.
-------------------------------

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožajo svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

 

 Zahvaljujemo se za razumevanje. 
 

naročite se lahko tudi preko naslova http://narocanja.zd-lj.si/28/
V času odsotnosti žal ne moremo odgovarjati na vašo pošto.

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.