NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

SABINA ČERNAČ, dr.dent.med.
SABRINA ZALAZNIK, zobozdrav.asist.
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO OTROK IN MLADINE
Lokacija: OŠ BOŽIDARJA JAKCA, NUSDORFERJEVA UL. 10
Telefon: (01)5443-228
E-naslov: narocanje.sabina.cernac@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 13:30-20:00
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

                       

 

 

Zaradi več kot dvomesečne prekinitve rednega dela in novih postopkov obravnave skladno s sprejetimi strjekovnimi smernicami in pa zagotavljanja varnosti pred okužbo, bo naše delo drugačno in okrnjeno.

Vsi termini, dogovorjeni pred nastopom epidemije, odpadejo. Novi termini bodo določeni glede na stopnjo nujnosti, o kateri bo odločal izbrani zobozdravnik. O novih terminih boste obveščeni naknadno.

Zaradi novega načina dela boste stik z nami najlažje vzpostavili preko e-pošte. Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-pošto za elektronsko naročanje, kajti na telefonu bomo težje dosegljivi, saj smo ves čas dela oblečeni v zaščitno opremo in bomo na telefonske klice težko odgovarjali.

Po navodilih NIJZ se moramo držati nekaterih sprememb, ki so v pomoč zaščiti vas, ostalih pacientov  in zaposlenih. Dan pred vašim terminom vas bomo poklicali po telefonu in vas spomnili, da  izpolnite VPRAŠALNIK. Izpolnjenega in podpisanega fotografirate in nam ga pošljete po e-pošti ali ga prinesete s seboj na določen termin.

Vprašalnik o zdravstvenem stanju pacienta pred zdravstveno obravnavo v času COVID

V primeru, da 1 dan pred terminom ne boste dosegljivi na telefon ali nam izpolnjenega COVID-19 vprašalnika ne posredujete po e-pošti, vaš termin odpade in ga bomo dodelili drugemu pacientu.

Zobozdravstvena obravnava je možna le za naročene zdrave paciente brez prehladnih obolenj in drugih znakov in simptomov za COVID-19 ter ob točno določenem terminu. Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno.

V čakalnico prihajate 5 minut pred predvidenim terminom. Pred vstopom v čakalnico si nadenite zaščitno masko čez usta in nos. Ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. V čakalnici bo poskrbljeno za razkuževanje rok. Upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1.5 metra.

Naročeni pacienti naj v ambulanto prihajajo sami, spremstvo ene odrasle zdrave osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo spremstvo.

Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAROČANJE PACIENTOV:

dopoldan od 09.00 do 11.00 ure

popoldan od 16.00 do 18.00 ure

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAČINI NAROČANJA:

1. Po telefonu: 01 54 43 228

2. Po elektronski pošti: narocanje.sabina.cernac@zd-lj.si

3. Po pošti

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nujna stanja v zobozdravstvu so:

  • močan zobobol (nevzdržna huda bolečina, ki traja več kot 24 ur in analgetik ne pomaga);
  • akutna infekcija (vnetje, ki se kaže kot: oteklina, težje požiranje in odpiranje ust, zvišana telesna temperatura);
  • močnejša krvavitev po oralno kirurškem posegu, ki se sama ne ustavi po določenem času;
  • poškodbe (poškodba v področju zgornje in spodnje čeljusti oz. ustne votline).

Nujna zobozdravstvena obravnava pacientov brez predhodnega naročanja ni mogoča.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V PETEK 06.11.2020 AMBULANTA DELA POPOLDNE

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.