NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

STANKA HERMAN, dr.dent.med.spec.
VESNA BUKOVEC, zobozdrav.asist.
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA ČELJUSTNO ORTOPEDIJO (ORTODONT)
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: (01) 5864-914
E-naslov: narocanje.stanka.herman@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 13:30-20:00
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30

Obvestilo zdravnika:

OBVEŠČAMO VAS, DA SMO V ČASU OD 13.7. DO 31.7.2020 ODSOTNI. V PRIMERU TEŽAV S FIKSNIM ORTODONTSKIM APARATOM SE RAVNAJTE PO NAVODILIH, KI STE JIH DOBILI V NAŠI AMBULANTI OB NAMESTITVI ORTODONTSKEGA APARATA, ALI PA SE ZA POMOČ OBRNITE NA DEŽURNO ORTODONTSKO AMBULANTO. PODATKE O DEŽURNEM ORTODONTU BOSTE DOBILI PRI INFORMATORJU NA TELEFONSKI ŠTEVILKI 01/58 64 900. ZA OBISK DEŽURNE AMBULANTE SE MORATE OBVEZNO NAROČITI!

 

NAROČANJE: Od 7.30 do 8.30 in od 12.00 do 13.00 v dopoldanski izmeni ter

                      od 14.00 do 15.00 in od 18.00 do 19.00 v popoldanski izmeni.

Načini naročanja v naši ambulanti so sledeči:

  • po e-pošti: izključno na naslovu narocanje.stanka.herman@zd-lj.si
  • po telefonu
  • osebno v ordinacijskem času ambulante (trenutno v skladu z navodili NIJZ zaradi omejenega vstopa v zdravstveni dom osebno naročanje ni mogoče)
  • po pošti
  • elektronsko naročanje na prvi pregled na spletni povezavi https://narocanje.ezdrav.si

Čakalna doba za prvi pregled (stopnja nujnosti redno) v naši ambulanti trenutno znaša okvirno 50 mesecev. Za naročilo na prvi pregled potrebujete napotnico izbranega zobozdravnika. Na prvi pregled v naši ambulanti se lahko naročite elektronsko na spletni povezavi https://narocanje.ezdrav.si, kjer boste tudi točneje seznanjeni o čakalni dobi. Prvi pregled mora biti opravljen pred dopolnjenim 16. letom starosti, drugače ortodontsko zdravljenje na stroške ZZZS ni mogoče.

V ambulanti je 90 minut ordinacijskega časa namenjenih meritvam in načrtovanju ortodontskega zdravljenja, zato je sprejem pacientov mogoč od 8.00 do 12.40 v dopoldanskem času in od 14.00 do 18.40 v popoldanskem času.

Obveščamo vas, da z ambulantnim delom v zobozdravstveni dejavnosti pričenjamo 18.5.2020. Zaradi več kot dvomesečne prekinitve rednega dela in novih postopkov obravnave skladno s sprejetimi strokovnimi smernicami in pa zagotavljanja varnosti pred okužbo bo naše delo drugačno in okrnjeno.

Vsi termini, ki so bili dogovorjeni že pred nastopom epidemije, so preklicani. Novi termini bodo določeni glede na stopnjo nujnosti, o kateri bo odločal vaš ortodont. O novih terminih boste obveščeni naknadno.

Prav tako boste o novih terminih po enakih kriterijih obveščeni tudi vsi pacienti, ki vam je odpadel termin v času epidemije.

Zaradi novega načina dela, pri katerem smo ves čas oblečeni v zaščitno opremo, bomo težko zagotavljali dostopnost po telefonu, zato boste stik z nami najlažje vzpostavili preko e-pošte. Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-pošto za elektronsko naročanje: narocanje.stanka.herman@zd-lj.si.

Po navodilih NIJZ se moramo držati nekaterih sprememb, ki so potrebne za zaščito vas, ostalih pacientov in zaposlenih.
Dan pred vašim terminom vas bomo poklicali po telefonu in vas spomnili, da izpolnite VPRAŠALNIK.

Vprašalnik o zdravstvenem stanju pacienta pred zdravstveno obravnavo v času COVID

Izpolnjenega in podpisanega boste prinesli s seboj na vaš določeni termin, lahko ga tudi fotografirate (skenirate) in pošljete po e-pošti. Naša ambulanta bo pred vašim obiskom stopila v stik z vami in vam zastavila nekaj vprašanj. Vstopanje v ordinacijo bo mogoče le posamično, ob točno določenem terminu in samo naročenim pacientom. Otroci naj v ZD vstopajo sami, spremstvo ene odrasle osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo pomoč spremstva. Vstop bo omogočen le zdravim pacientom, brez simptomov COVID-19 in prehladnih obolenj. Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno – s tem zmanjšate količino nepotrebnih mikrobov v ustni votlini, zaščitite sebe in druge. Vstop v ZD je možen le z masko in ne prej kot 5 minut pred predvidenim terminom. Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos, ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. Na vhodu v ZD so pripravljena sredstva za čiščenje in razkuževanje rok. Prosimo, da jih uporabite, ko vstopite v prostore naše ustanove in ordinacije. V čakalnici bo poskrbljeno za dovolj prostora, da boste lahko ohranili primerno razdaljo z ostalimi čakajočimi. Na stole v čakalnici se usedite le na označena mesta.

Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela!

 

Dopusti:

Od: 13.07.2020 Do: 31.07.2020
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.