V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

STANKA HERMAN, dr.dent.med.spec.
VESNA BUKOVEC, zobozdrav.asist.
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA ČELJUSTNO ORTOPEDIJO (ORTODONT)
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: (01) 5864-914
E-naslov: narocanje.stanka.herman@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK -
SREDA 13:00-19:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30

Opomba:

ZOBOZODRAVNICA DELA KRAJŠI DELOVNI ČAS. PETEK VSAK DRUGI TEDEN.

Obvestilo zdravnika:

Dne 19. in 20.1.2022 ambulanta ne deluje. Hvala za razumevanje.


Delovni petki:

  • v mesecu januarju: 14.1. in 28.1.2022
  • v mesecu februarju:  /

NAROČANJE: Od 7.30 do 8.30 in od 12.00 do 13.00 v dopoldanski izmeni ter

                      od 14.00 do 15.00 in od 18.00 do 19.00 v popoldanski izmeni.

Načini naročanja v naši ambulanti so sledeči:

  • po e-pošti: izključno na naslovu narocanje.stanka.herman@zd-lj.si
  • po telefonu
  • osebno v ordinacijskem času ambulante (trenutno v skladu z navodili NIJZ zaradi omejenega vstopa v Zdravstveni dom osebno naročanje ni mogoče)
  • po pošti
  • elektronsko naročanje na prvi pregled na spletni povezavi https://narocanje.ezdrav.si

Za naročilo na prvi pregled potrebujete napotnico izbranega zobozdravnika. Na prvi pregled v naši ambulanti se lahko naročite elektronsko na spletni povezavi https://narocanje.ezdrav.si, kjer boste tudi točneje seznanjeni o čakalni dobi. Naše čakalne dobe in tudi čakalne dobe ostalih izvajalcev lahko pregledate na povezavi https://cakalnedobe.ezdrav.si.

Prvi pregled mora biti opravljen pred dopolnjenim 16. letom starosti, drugače ortodontsko zdravljenje na stroške ZZZS ni mogoče.

V ambulanti je 90 minut ordinacijskega časa namenjenih meritvam in načrtovanju ortodontskega zdravljenja, zato je sprejem pacientov mogoč od 8.00 do 12.40 v dopoldanskem času in od 14.00 do 18.40 v popoldanskem času.


Zaradi novega načina dela, ki je potreben zaradi preprečevanja možnosti okužbe in pri katerem smo ves čas oblečeni v zaščitno opremo, težko zagotavljamo dostopnost po telefonu, zato stik z nami najlažje vzpostavite preko e-pošte. Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-naslov za elektronsko naročanje: narocanje.stanka.herman@zd-lj.si.

Pri obravnavi pacientov moramo zaradi preprečevanja možnosti okužb dosledno slediti navodilom, ki jih je v ta namen pripravil  NIJZ. Upoštevanje teh navodil ščiti vas, ostale paciente in nas zaposlene. Zato vas prosimo, če nam pri tem pomagate in se navodil dosledno držite tudi vi.

ZA OBISK NAŠE AMBULANTE MORAJO PACIENTI V SKLADU Z ODLOKOM VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE IZPOLNJEVATI ENEGA OD PCT POGOJEV. Izjema so pacienti, ki imajo akutne težave z ortodontskim aparatom.

Še vedno velja, da je v zdravstveni dom je omogočen vstop le zdravim pacientom, brez simptomov COVID-19 in prehladnih obolenj in brez sumljive epidemiološke anamneze. Vstopanje v ordinacijo je mogoče le posamično, ob točno določenem terminu in samo naročenim pacientom. Otroci naj v zdravstveni dom vstopajo sami, spremstvo ene odrasle osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo pomoč spremstva. Pred obiskom ambulante poskrbite za brezhibno ustno higieno – s tem zmanjšate količino nepotrebnih mikrobov v ustni votlini ter tako zaščitite sebe in druge. Vstop v zdravstveni dom je možen le z zaščitno obrazno masko, ki mora biti nameščena tako, da pokriva nos in usta. V zdravstveni dom ne prihajajte prej kot 5 minut pred dogovorjenim terminom. Na vhodu v zdravstveni dom so pripravljena sredstva za razkuževanje rok. Prosimo, da jih uporabite, ko vstopite v prostore naše ustanove in ordinacije. V čakalnici počakajte, da vas osebje ambulante, kjer ste naročeni na obravnavo, povabi, da vstopite v ordinacijo. Prosimo, da upoštevate oznake v čakalnici, da boste lahko ohranili primerno razdaljo z ostalimi čakajočimi. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in strpnost ter vašo pomoč pri novi organizaciji našega dela.

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.