NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

STANKA HERMAN, dr.dent.med.spec.
VESNA BUKOVEC, zobozdrav.asist.
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA ČELJUSTNO ORTOPEDIJO (ORTODONT)
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: (01) 5864-914
E-naslov: narocanje.stanka.herman@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 13:30-20:00
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30

Obvestilo zdravnika:

OBVEŠČAMO VAS, DA SMO V ČASU OD 7.8. DO 14.8.2020 ODSOTNI. V PRIMERU TEŽAV S FIKSNIM ORTODONTSKIM APARATOM SE RAVNAJTE PO NAVODILIH, KI STE JIH DOBILI V NAŠI AMBULANTI OB NAMESTITVI ORTODONTSKEGA APARATA, ALI PA SE ZA POMOČ OBRNITE NA DEŽURNO ORTODONTSKO AMBULANTO. PODATKE O DEŽURNEM ORTODONTU BOSTE DOBILI PRI INFORMATORJU NA TELEFONSKI ŠTEVILKI 01/58 64 900. ZA OBISK DEŽURNE AMBULANTE SE MORATE OBVEZNO NAROČITI!

 

NAROČANJE: Od 7.30 do 8.30 in od 12.00 do 13.00 v dopoldanski izmeni ter

                      od 14.00 do 15.00 in od 18.00 do 19.00 v popoldanski izmeni.

Načini naročanja v naši ambulanti so sledeči:

  • po e-pošti: izključno na naslovu narocanje.stanka.herman@zd-lj.si
  • po telefonu
  • osebno v ordinacijskem času ambulante (trenutno v skladu z navodili NIJZ zaradi omejenega vstopa v zdravstveni dom osebno naročanje ni mogoče)
  • po pošti
  • elektronsko naročanje na prvi pregled na spletni povezavi https://narocanje.ezdrav.si

Čakalna doba za prvi pregled (stopnja nujnosti redno) v naši ambulanti trenutno znaša okvirno 50 mesecev. Za naročilo na prvi pregled potrebujete napotnico izbranega zobozdravnika. Na prvi pregled v naši ambulanti se lahko naročite elektronsko na spletni povezavi https://narocanje.ezdrav.si, kjer boste tudi točneje seznanjeni o čakalni dobi. Prvi pregled mora biti opravljen pred dopolnjenim 16. letom starosti, drugače ortodontsko zdravljenje na stroške ZZZS ni mogoče.

V ambulanti je 90 minut ordinacijskega časa namenjenih meritvam in načrtovanju ortodontskega zdravljenja, zato je sprejem pacientov mogoč od 8.00 do 12.40 v dopoldanskem času in od 14.00 do 18.40 v popoldanskem času.


Zaradi novega načina dela, ki je potreben zaradi preprečevanja možnosti okužbe in pri katerem smo ves čas oblečeni v zaščitno opremo, težko zagotavljamo dostopnost po telefonu, zato stik z nami najlažje vzpostavite preko e-pošte. Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-naslov za elektronsko naročanje: narocanje.stanka.herman@zd-lj.si.

Pri obravnavi pacientov moramo zaradi preprečevanja možnosti okužb dosledno slediti navodilom, ki jih je v ta namen pripravil  NIJZ. Upoštevanje teh navodil ščiti vas, ostale paciente in nas zaposlene. Zato vas prosimo, če nam pri tem pomagate in se navodil dosledno držite tudi vi.


Dan pred vašim terminom vas bomo poklicali po telefonu in vas spomnili, da izpolnite VPRAŠALNIK, ki ga najdete na naslednji povezavi:

https://intranet.zd-lj.si/egroupware/webdav.php/home/07 COVID-19/PROTOKOLI ZDL COVID-19/OBR 560 - Vprašalnik o zdr. stanju pacientov pred obravnavo v času COVID-19.pdf#page=1&zoom=auto,-274,848

Izpolnjenega in podpisanega prinesite s seboj na vaš določeni termin, lahko ga tudi fotografirate (skenirate) in nam ga predhodno pošljete po e-pošti na naslov narocanje.stanka.herman@zd-lj.si. Če na katerokoli od navedenih vprašanj na vprašalniku odgovorite z "DA", potem v ambulanto ne prihajajte, ampak se z nami po telefonu ali elektronski pošti dogovorite za drug termin obiska. V zdravstveni dom je omogočen vstop le zdravim pacientom, brez simptomov COVID-19 in prehladnih obolenj in brez sumljive epidemiološke anamneze. Vstopanje v ordinacijo je mogoče le posamično, ob točno določenem terminu in samo naročenim pacientom. Otroci naj v zdravstveni dom vstopajo sami, spremstvo ene odrasle osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo pomoč spremstva. Pred obiskom ambulante poskrbite za brezhibno ustno higieno – s tem zmanjšate količino nepotrebnih mikrobov v ustni votlini ter tako zaščitite sebe in druge. Vstop v zdravstveni dom je možen le z zaščitno obrazno masko, ki mora biti nameščena tako, da pokriva nos in usta. V zdravstveni dom ne prihajajte prej kot 5 minut pred dogovorjenim terminom. Na vhodu v zdravstveni dom so pripravljena sredstva za razkuževanje rok. Prosimo, da jih uporabite, ko vstopite v prostore naše ustanove in ordinacije. V čakalnici počakajte, da vas osebje ambulante, kjer ste naročeni na obravnavo, povabi, da vstopite v ordinacijo. Prosimo, da upoštevate oznake v čakalnici, da boste lahko ohranili primerno razdaljo z ostalimi čakajočimi. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in strpnost ter vašo pomoč pri novi organizaciji našega dela.

 

Odsotnost:

Od: 07.08.2020 Do: 14.08.2020
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.