NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

DOROTEJA DROBNIČ-KOVAČ, dr.med.spec.
SANELA OMERAGIĆ, TZN
TINA HAUPTMAN, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01 3309-433 , 01 300 33 00
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/82
E-naslov: narocanje.doroteja.drobnic-kovac@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 07:00-14:00
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA 12:30-19:30
  ČETRTEK 12:30-19:30
  PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

  Opomba:

  PETEK PO RAZPOREDU
 • Urnik dipl. m. s.
  TINA HAUPTMAN, dipl.m.s.
  PONEDELJEK 07:00-14:00
  TOREK 13:00-19:30
  SREDA 13:00-19:30
  ČETRTEK 07:00-14:00
  PETEK 07:00-14:00 ali 13:00-19:30
  PETEK IZMENIČNO

Obvestilo zdravnika:

 

SPOŠTOVANI UPORABNIKI

OBVEŠČAMO VAS, DA JE AMBULANTA ZDRAVNICE DOROTEJE DROBNIČ KOVAČ, DR.MED.SPEC., PRESELJENA V 3. NADSTROPJE NOVEGA PRIZIDKA.

Zdravnica je odsotna dne 15.9.2020. Nujne paciente nadomešča:

dr. Dolinar med 7 in 10 uro.

 

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov v zdravstvenem domu potekala drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za razumevanje in racionalnost pri uporabi zdravstvene oskrbe.

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 

 • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
 • Obvezno morate  imeti nameščeno kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.
 • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke.
 • V prostorih zdravstvenega doma morate upoštevati varnostno razdaljo najmanj 1.5 metra.

 

Vse administrativne storitve, kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnice za kontrolne preglede, naročilnice za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu.

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti ali po telefonu.

Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.