V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

DOROTEJA DROBNIČ-KOVAČ, dr.med.spec.
IRENA GAČNIK-ANZELJC, med. sestra
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01 3309-433 , 01 300 33 00
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/82
E-naslov: narocanje.doroteja.drobnic-kovac@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. HIŠNI OBISKI - TORKI med 13.00 in 14.30 uro.

Obvestilo zdravnika:

 

Zdravnica je odsotna dne 16. 11. 2022, nujne paciente nadomešča dr. Zemljak od 12:15 do 15:45. Informacije na tel. 013003300.

Obveščamo vas, da od 1. 10. 2022 poslujemo samo še preko PORTALA in ne več preko elektronske pošte ambulante.

Registracija na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu - https://portal.zd-lj.si/register

2. registracija pri študentih medicine v ZD Bežigrad ( njihov urnik lahko dobite pri receptorju ZD Bežigrad telefon 013003300 ali na spletni strani ZDL).

 Še vedno ostaja komunikacija :

- telefon (priporočamo ,da kličete pon.,torek ,petek od 8.30-10.30 in sreda,četrtek 14.30-16.30)

- navadna pošta

- osebno v ambulanti ( samo pacienti brez prehladnih znakov in brez trebušnih viroz )

 V primeru urgentne situacije pokličite 112 ali obiščite ambulanto SNMP Bohoričeva ul. 4, Ljubljana.

OBVEŠČAMO VAS, DA JE AMBULANTA ZDRAVNICE DOROTEJE DROBNIČ KOVAČ, DR.MED.SPEC., PRESELJENA V 3. NADSTROPJE NOVEGA PRIZIDKA.

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov v zdravstvenem domu potekala drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za razumevanje in racionalnost pri uporabi zdravstvene oskrbe.

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali preko portala NUJNO VPISATI ALI POVEDATI ZZZS ŠTEVILKO ZDRAVSTVENE KARTICE- 9.mestna številka nad imenom in priimkom, ki se začne z 0) ).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede preko portala, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
  • Obvezno morate  imeti nameščeno kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.
  • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke.
  • V prostorih zdravstvenega doma morate upoštevati varnostno razdaljo najmanj 1.5 metra. 

Vse administrativne storitve, kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnice za kontrolne preglede, naročilnice za medicinske pripomočke, urejajte preko portala, izjemoma po telefonu.

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto preko portala ali po telefonu.

Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.