V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

BREDA KRIŠTO, dr.med.spec.
SANDRA KAMERNIK, sms
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE TEHNOLOŠKI PARK, TEHNOLOŠKI PARK 22A
Telefon: (01) 620 71 20
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/79
E-naslov: narocanje.breda.kristo@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

Hišni obiski po predhodnem dogovoru ob četrtkih od 14h do 15h

Obvestilo zdravnika:

Glede na epidemiološke razmere poteka obravnava na primarnem nivoju še vedno drugače kot pred epidemijo. Obseg dela je IZJEMNO povečan zaradi dela na različnih deloviščih (cepljenje proti gripi in covidu, COVID ambulanta), zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in racionalnost. Število dnevnih obravnav v ambulanti je v zadnjih tednih močno narastlo, od 50 do 100 obravnav na dan.
Zaradi izredno velikega števila e-sporočil, ki jih prejemamo tudi med prazniki, vikendi, ponoči in izven ordinacijskega časa, lahko prihaja do zamud pri njihovi obravnavi. To lahko pomembno vpliva na kakovost in varnost oskrbe naših pacientov, ZATO VAS PROSIMO, da e-pošto pošiljate karseda v ordinacijskem času in RACIONALNO ter z zavedanjem, da v ordinacijskem času opravljamo tudi vse preglede naročenih in nujnih pacientov ter odgovarjamo na telefonske klice. Vsega, še posebej pa administrativnih zadev, ne moremo urediti takoj, čeprav si to želimo na obeh straneh. Trudimo se, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času, obenem pa vas ponovno prosimo za razumevanje in predvsem racionalnost.

Za posvete po telefonu pokličite v ordinacijskem času dopoldne od 8.00 do 10.00, popoldne od 14.00 do 16.00 ure.
Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnice za kontrolne preglede, naročilnice za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti.
Pregled v ambulanti je možen po PREDHODNEM NAROČANJU in posvetu z medicinskim osebjem po telefonu ali e-pošti. Če imate simptome COVID-a, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in/ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v ambulanto nenapovedano.

V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika
Na vhodu v ambulanto si boste razkužili roke in nadeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.
V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.