Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

BREDA KRIŠTO, dr.med.spec.
SANDRA KAMERNIK, sms
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE TEHNOLOŠKI PARK, TEHNOLOŠKI PARK 22A
Telefon: (01) 620 71 20
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
E-naslov: narocanje.breda.kristo@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

Hišni obiski po predhodnem dogovoru ob četrtkih od 14h do 15h

Obvestilo zdravnika:

V torek 21. maja 2024 delamo izjemoma dopoldne.

31.01.2023 UKINJAMO ELEKTRONSKO KOMUNIKACIO PREKO ELEKTRONSKIH SPOROČIL, ZA E-KOMUNIKACJO BOMO DOSEGLJIVI IZKLJUČNO PREKO PORTALA ZDL (navodila najdete na spletni strani ZD Ljubljana). NAROČANJE ŠE VEDNO POTEKA TUDI PO TELEFONU V ORDINACIJSKEM ČASU, OGLASILI SE BOMO, V KOLIKOR NAM BO DELO TO DOPUŠČALO. SVETUJEMO, DA ZA POSVETE POKLIČETE KADAR DELAMO DOP. med 8:00 in 10:00 ter KADAR DELAMO POP.med 14:00 in 16:00 PRAV TAKO SE NA PREGLED LAHKO ŠE VEDNO NAROČITE OSEBNO V AMBULANTI V ORDINACIJSKEM ČASU ALI PREKO POŠTE.

NAROČANJE

Pregled v ambulanti je možen na podlagi predhodnega posveta z medicinskim osebjem:

- po telefonu (01) 620 71 20, preko Portala ali osebno v ambulanti,

Prošnjo za pregled lahko posredujete tudi po navadni pošti  na naslov ZD Ljubljana Vič-Rudnik, Ambulanta Tehnološki park, Tehnološki park 22a, s pripisom za ambulanto dr. Krišto.S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.