V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

NATAŠA POHERC, dr.med.spec.
GRETA ŠTRAVS, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01 3309-423 , 01 3003 300
Naslov za naročanje: http://narocanja.zd-lj.si/12
E-naslov: narocanje.natasa.poherc@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. HIŠNI OBISKI - srede med 13.00 in 14.00 uro.

Obvestilo zdravnika:

Dr. Poherc je odsotna od 14.10. do 22.10. Nadomeščajo jo:

15.10. do 10h: -dr. Dolinar do 10h, (narocanje.natasa.poherc@zd-lj.si)

18.10.-dr. Marjetič,(narocanje.angelika.marjetic-ulcakar@zd-lj.si)

19.10.-dr.Tsyrsh,(narocanje.viktoryia.tsyrsh@zd-lj.si)

20. in 21.10.- dr. Alagić,( narocanje.adela.alagic-grcic@zd-lj.si)

27.10.-dr. Dolinar (narocanje.natasa.poherc@zd-lj.si)

 

Prijavo na cepljenje proti covid oddate na spletni strani: https://zvem.ezdrav.si/domov

Pacienti si na portalu zVEM lahko natisnete izvid brisa na covid-19, za kar potrebujete le digitalno potrdilo. Navedeno je uraden dokument in v tem primeru dodatnih potrdil ne potrebujete. Izdaja potrdila o prebolelosti covida s strani osebnega zdravnika je samoplačniška storitev, za katero je v ZD Ljubljana skladno z veljavnim Cenikom za izdajo spričeval, potrdil in mnenj, potrebno plačilo v znesku 15,00 EUR.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem :

-po telefonu: 01/3309 423 ( pop. od 14h-16h ( malica 30min med 16 in 17uro), dop. od 8h-10h (malica 30min med 10 in 11uro))

 -e-pošti: narocanje.natasa.poherc@zd-lj.si , (obvezno pripišite vašo ZZZS številko in telefonsko številko)

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

.

 

 

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.