V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

NATAŠA POHERC, dr.med.spec.
GRETA ŠTRAVS, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01 3309-423 , 01 3003 300
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/12
E-naslov: narocanje.natasa.poherc@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. HIŠNI OBISKI - srede med 13.00 in 14.00 uro.

Obvestilo zdravnika:

 

Spoštovani uporabniki storitev ZD Ljubljana!

 
Telefonično smo najlažje dosegljivi :
dopoldan med  8 - 10 uro
popoldan med 14 - 16 uro.
 
Ukinjena je komunikacija preko elektronske pošte. Potrebno si je urediti komunikacijo preko PORTALA.
Uredite si jo lahko pri študentih medicine v ZD BEŽIGRAD, ki delajo po urniku, ki ga lahko dobite pri receptorju ZD Bežigrad 01 300 33 00 ali na spletni strani ZD LJUBLJANA.
V ZD Ljubljana  smo prešli na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/login, ki je nadomestil dosedanjo elektronsko pošto.
Registracija v PORTAL poteka z osebno identifikacijo v ZD Bežigrad v pritličju . Naročanje ni potrebno. S seboj prinesite osebno izkaznico in zdravstveno kartico.
V primeru, da pacient pooblašča drugo osebo, naj prideta obe osebi skupaj.
V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova in mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.
Registracija na portal je možna na dva načina:
1.  registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu - https://portal.zd-lj.si/register 
2.  vpis v portal vam uredijo študentje v ZD Bežigrad. Urnik dela študentov lahko dobite pri receptorju ZD Bežigrad,  01 300 33 00 ali na spletni strani ZD LJUBLJANA.
 Pomoč uporabnikom: podpora.portal@zd-lj.si 

Prijazno vas prosimo, da ste v svojih elektronskih sporočilih kratki in posredujete točne podatke

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem :

-po telefonu: 01/3309 423 ( pop. od 14h-16h, dop. od 8h-10h )

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo in naročilnic za medicinske pripomočke urejate preko PORTALA, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto preko PORTALA oz. po telefonu.
Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete preko PORTALA  ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika, lahko pa tudi po klasični pošti.

Splošna navodila pacientom glede elektronske komunikacije in naročanja na pregled v ZD Ljubljana so dostopna na povezavi: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&lang=sl

Lep pozdrav

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.