V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

BLANKA ZALAR, spec.klin.psihologije
AZRA OSMANAGIĆ, TZN
Dejavnost: KLINIČNA PSIHOLOGIJA
Lokacija: PE ČRNUČE, PRIMOŽIČEVA UL. 2
Telefon: (01) 6205 772
E-naslov: narocanje.blanka.zalar@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-19:30
TOREK 13:00-19:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani

Odsotnost : 1.10.2021

 

V prostorih ZDL je potrebno ohranjati varnostno razdaljo vsaj 1.5m.

Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki mora biti nameščena ves čas obravnave oz do izhoda iz zdravstvenega doma in si razkužite roke.

 

Na dogovorjene termine prihajate  zgolj popolnoma zdravi ( tako otrok/mladostnik kot njegov spremljevalec ).  V primeru bolezenskih znakov obravnave ne bomo mogli izvesti.

Naročanje in prenaročanje

*po telefonu: ( 01 6205 772 ) 

- v ponedeljek in torek  med 13 in 18 uro

- v sredo in petek med 7 in 12.30 uro

po e- pošti: narocanje.blanka.zalar@zd-lj.si

Osebnega naročanja do nadaljnjega ni.

 

Sprejemamo otroke in mladostnike do 18. leta, izvajamo triažo napotnic.

Nadomeščanja ni.

 

 

 

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.