V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TADEJA MERLJAK PANČUR, dr.dent.med.
SLAVKA BURNIK, zobozdrav.asist.
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO OTROK IN MLADINE
Lokacija: OŠ MIŠKO KRANJEC, KAMNOGORIŠKA C. 35
Telefon: (01) 5188017 , (01) 6200345
E-naslov: narocanje.tadeja.merljak-pancur@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:00
TOREK 07:00-13:3012:00-19:00
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30

Opomba:

torek izmenično

Obvestilo zdravnika:

 

 
 
 

 

 
 

Zaradi novega načina dela boste stik z nami najlažje vzpostavili preko e-pošte. Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-pošto za elektronsko naročanje, kajti na telefonu bomo težje dosegljivi, saj smo ves čas dela oblečeni v zaščitno opremo. Na telefon bomo dosegljivi
dopoldne: od 7.00 -8.00 in od 12.00-13.00.
popoldne: od 13.00 – 14.00 in od 18.00 -19.00
 
 Pred obiskom pri nas je potrebno izpolniti COVID vprašalnik.Na spodnji povezavi ga lahko natisnete, izpolnete,podpišete ter ga posredujete na e-pošto za naročanje ali ga prinesete s seboj.

Vprašalnik o zdravstvenem stanju pacienta pred zdravstveno obravnavo v času COVIDZobozdravstvena obravnava je možna le za naročene zdrave paciente brez prehladnih obolenj in drugih znakov in simptomov za COVID-19 ter ob točno določenem terminu. Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno.

V šolo prihajate 5 minut pred predvidenim terminom. Pred vstopom v čakalnico si nadenite zaščitno masko čez usta in nos. Ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. Takoj po vstopu v šolo si razkužite roke. V čakalnici upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1.5 metra.

Naročeni pacienti naj v zobno ambulanto prihajajo sami, spremstvo ene odrasle zdrave osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo spremstvo,
Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela


Nujna stanja v zobozdravstvu so:
  • močan zobobol (nevzdržna huda stalna bolečina, ki traja več kot 24 ur in analgetik ne pomaga);
  • akutna infekcija (vnetje, ki se kaže kot: oteklina, težje požiranje in odpiranje ust, zvišana telesna temperatura);
  • močnejša krvavitev po oralno kirurškem posegu, ki se sama ne ustavi po določenem času;
  • poškodbe (poškodba v področju zgornje in spodnje  čeljusti oz. ustne votline    Nujna zobozdravstvena obravnava pacientov brez predhodnega naročanja ni mogoča.
          Ob vikendih in praznikih nudimo nujno zobozdravstveno pomoč na Metelkovi 9 od 8h do 12h. Obvezno je naročanje na tel.: 01/472 37 18.
 

         

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.