V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

KARMEN ŠUŠTARŠIČ SVETIČ, dr.med.spec.
NATAŠA VOGRIČ, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: (01) 2004-613
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/51
E-naslov: narocanje.karmen.sustarsic-svetic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-19:30
TOREK 06:30-13:00
SREDA -
ČETRTEK 13:00-19:30
PETEK 06:30-13:00

Opomba:

OB SREDAH DELA V AMBULANTI ZA SLADKORNO BOLEZEN, Hišni obiski po predhodenem dogovoru ob torkih od 12 do 13h.

Odsotnost:

Od: 15.12.2022 Do: 19.12.2022
Od: 27.12.2022 Do: 30.12.2022

Obvestilo zdravnika:

Nadomeščanje v času odsotnosti :

Za nujne in neodložljive storitve bo urejeno nadomeščanje. Pokličite v ambulanto  na 01/2004613 v ordinacijskem času. V primeru življenjske ogroženosti pokličite 112. 

 

NAROČANJE NA PREGLED:

  • po telefonu:  priporočamo dopoldan 8.00 - 10.00, popoldan 14.00 - 16.00
  • po elektronski pošti: narocanje.karmen.sustarsic-svetic@zd-lj.si 
  • po pošti: na naslov ZD Ljubljana Vič, Šestova 10, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Karmen Šuštaršič Svetič, dr.med., spec.

Vse administrativne storitve (naročanje receptov, napotnic za kontrolni pregled, naročilnic za medicinske pripomočke) urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu.

Ob tem navedite ime in priimek , rojstne podatke, številko kartice ZZZS in telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.

Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

Za cepljenje proti gripi, pneumokoku in klopnemu meningoencefalitisu se je potrebno predhodno naročiti.

ODSOTNOST:

Ob sredah dela Karmen Šuštaršič Svetič, dr.med., spec. v ambulanti za sladkorne bolnike.

V primeru odsotnosti ambulanto nadomeščajo nadomestni zdravniki. Informacije na tel. 01/200 46 13.

POMEMBNO OBVESTILO:

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe. Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti). Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
  • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki mora ostati nameščena ves čas obravnave in si razkužite roke.
  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.