V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MAJDA BROVČ, dr.med.spec.
RENATA FRANIĆ, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: (01) 5864-904 , (01) 5864-900
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/9
E-naslov: narocanje.majda.brovc@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-20:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

petek po razporedu, ponedeljek- diabetološka amb., četrtek od 13-14 h - hišni obiski, z zdravnico dela referenčna med.sestra Živa Okrožnik, dipl.m.s.

Odsotnost:

Od: 25.07.2022 Do: 12.08.2022

Obvestilo zdravnika:

Majda Brovč dr.med.spec. je odsotna od 25.07.2022 do 12.08.2022

Nadomešča Živka Vivod Pečnik dr.med.spec., tel: 01 586 49 28 ali e- pošta narocanje.zivka.vivod-pecnik@zd-lj.si

Prosimo, da sledite sporočilom o naši odsotnosti na spletni strani ZD Ljubljana in se v primeru nujnih stanj obračajte na 112, oziroma nadomestnega zdravnika po telefonu ali e-pošti.

NAČINI NAROČANJA:

- PO TELEFONU 01 58 64 904 smo dosegljivi

:  dopoldan 7.30 - 9.30 

 : popoldan 14.00 - 16.00 

 - PO ELEKTRONSKI POŠTI :narocanje.majda.brovc@zd-lj.si 

-  PO POŠTI , ZD Ljubljana Moste Prvomajska ulica 5,1000 Ljubljana s pripisom za Majda BROVČ dr.med.spec. 

Odmor: dopoldne med 10.30 in 11.30 ( 30 minut )

            : popoldne med 16: 30 in 17: 30 ( 30 minut )

Na odvzem krvi in ostalih kužnin se je potrebno v laboratoriju ZD Polje naročiti:

Povezava za naročanje v Diagnostični laboratorij Polje https://narocanja.zd-lj.si/245

Obravnava bolnikov na primarnem nivoju poteka nekoliko drugače kot pred epidemijo.Ob trenutno povečanih potrebah po storitvah vas prosimo za strpnost, solidarnost,razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.

  • V prostorih zdravstvenega doma vzdržujte vsaj meter in pol oddaljenosti od ostalih obiskovalcev. Ves čas, ko ste v zdravstvenem domu, nosite pravilno nameščeno obrazno masko.

  • Upoštevajte pravila higiene rok.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke, napotnice za kontrolni pregled, urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete po pošti ali po elektronski pošti.


Obveščamo vas, da je število klicev v ambulanto povečano, v tem primeru uporabite elektronsko pošto.

 Petek, ki delamo popoldne :

- 08.07.2022


 

 

 

 


banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.