NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

KATERINA BUBNIČ SOTOŠEK, dr.med.spec.
MIRJAM CIFREK, ZT
SILVESTRA MAHNIČ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: (01) 5864-922
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/69/
E-naslov: narocanje.katerina.bubnic-sotosek@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 07:00-14:00
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA 12:30-19:30
  ČETRTEK 12:30-19:30
  PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

  Opomba:

  PET po razporedu, ob SRE in PET jo nadomešča TRIPKOVIĆ JELENA, dr.med.spec. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Silvestra Mahnič, dipl.m.s.
 • Urnik dipl. m. s.
  SILVESTRA MAHNIČ, dipl.m.s.
  PONEDELJEK -
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA -
  ČETRTEK 12:30-19:30
  PETEK 07:00-14:00
  Dela v timu s KATERINO BUBNIČ SOTOŠEK, dr.med.spec., V PETKIH IZMENIČNO PRI OBEH ZDRAVNIKIH

Obvestilo zdravnika:

NAROČANJE:

 • po telefonu 01/5864 922 v dopoldanskem času od 07.00 do 10.30 ure, v popoldanskem času od 12.30 do 16.00 ure.
 • po elektronski pošti narocanje.katerina.bubnic-sotosek@zd-lj.si (elektronski naslov za naročanje ni namenjen izmenjavi informacij o zdravstvenem stanju pacienta ali posredovanju nasvetov o zdravljenju, temveč izključno naročanju)
 • osebno v ordinacijskem času ambulante
 • po pošti na naslov Cesta 30. avgusta 2
 • po spletu https://narocanja.zd-lj.si/69/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBVESTILO:

Dne 29.06.2020 je Katerina Bubnič Sotošek dr.med.spec. odsotna ,nadomešča jo Nina Kardoš Horvat.

Od dne 29.06.2020 do 10.07.2020 je Katerina Bubnič Sotošek dr.med.spec. odsotna n nadomešča jo Andrijan Sotirov dr.med.spec.

Urniku :PonedeljekTtorek DOPOLDAN,
           Sreda ,Četrtek ,POPOLDAN
           Petek izmenično

 

 

 Prosimo, izberite prost termin in vnesite vse vaše podatke.
Prosim naročajte se samo pacienti Katarina Bubnič Sotošek dr.med.spec.
Telefonska številka ambulante je 01 5864 900 ali 01 5864 922
V primeru nujnega stanja se obrnite na 112.

POMEMBNO OBVESTILO
Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.
Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.
V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.
V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.
Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

Ob sredah in petkih zdravnico nadomešča Jelena Tripković, dr.med.spec.

 


V kolikor potrebujete prevezo rane, ste akutno zboleli in niste naročeni, se oglasite v dopoldanskem času do 10:00 ure, ali popoldan do 16:00 ure. 

 

 

Razpored dela ob PETKIH poteka izmenoma, po razporedu:

 Dne 12.06.2020 dela ambulanta popoldan.

 

 

 

 

 

 

Dopusti:

Od: 01.07.2020 Do: 08.07.2020
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.