NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

KATERINA BUBNIČ SOTOŠEK, dr.med.spec.
IRMA ULČAR, dipl.m.s.
ANDREJA KNAVS, TZN
KRISTINA PIRMAN, ZT
Dejavnost: AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZEN
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: (01) 5844-210
E-naslov: narocanje.diab.katerina.bubnic-sotosek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK -
SREDA 14:00-19:00
ČETRTEK -
PETEK -

Opomba:

ostalo v splošni ambulanti

Obvestilo zdravnika:

 

 

 

Spoštovani,

ZARADI TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE  SITUACIJE JE PREGLED V DIABETOLOŠKI AMBULANTI ZD MOSTE POLJE MOŽEN LE PO PREDHODNEM DOGOVORU PO TELEFONU ALI E-POŠTI. OSBNO NAROČANJE V TEM TRENUTKU NI MOŽNO. TUDI ZA UREDITEV PREDPISA RECEPTOV, NAPOTNIC, NAROČILNIC ZA MEDICINSKO TEHNIČNE PRIPOMOČKE, SE NA NAS OBRAČAJTE PO TELEFONU ALI E-POŠTI. ZDRAVNICA BO GLEDE NA VAŠE ZDRAVSTVENO STANJE IN IZVIDOV LABORATORIJSKIH PREISKAV PRESODILA, NA KAKŠEN NAČIN BOSTE OBRAVNAVANI. O TEM VAS BOMO PREDHODNO OBVESTILI.

ZARADI SKRČENEGA OBSEGA DELOVANJA AMBULANTE MED EPIDEMIJO IN VELIKEGA ŠTEVILA PACIENTOV PRIHAJA DO ZAMUDE V OBRAVNAVI, SAJ PREDNOSTNO OBRAVNAVAMO TISTE KATERIH UGOTAVLJAMO POSLABŠANJE BOLEZNI.

Zahvaljujemo se za razumevanje

Katerina Bunič Sotešek, dr.med.spec.

Irma Ulčar, dipl.med.ses.

Andreja Knavs, zt

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.