NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA

s povišano telesno temperaturo, kašljem ali težkim dihanjem! Najprej pokličite svojega osebnega zdravnika/zobozdravnika po telefonu!

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Urnik zdravnika

KATERINA BUBNIČ SOTOŠEK, dr.med.spec.

MIRJAM CIFREK, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: (01) 5864-922
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/69/
E-naslov: narocanje.katerina.bubnic-sotosek@zd-lj.si

Urnik:

  DOPOLDAN POPOLDAN TURNUS
PONEDELJEK 07:00-14:00 - Dopoldan
TOREK 07:00-14:00 - Dopoldan
SREDA - 12:30-19:30 Popoldan
ČETRTEK - 12:30-19:30 Popoldan
PETEK 07:00-14:00 12:30-19:30 Izmenično
SOBOTA - - -
Opomba:
PET po razporedu, ob SRE in PET jo nadomešča TRIPKOVIĆ JELENA, dr.med.spec. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Silvestra Mahnič, dipl.m.s.
Obvestilo zdravnika:

NAROČANJE:

  • po telefonu 01/5864 922 v dopoldanskem času od 11.30 do 13.30 ure, v popoldanskem času od 17.30 do 19.30 ure.
  • po elektronski pošti narocanje.katerina.bubnic-sotosek@zd-lj.si (elektronski naslov za naročanje ni namenjen izmenjavi informacij o zdravstvenem stanju pacienta ali posredovanju nasvetov o zdravljenju, temveč izključno naročanju)
  • osebno v ordinacijskem času ambulante
  • po pošti na naslov Cesta 30. avgusta 2
  • po spletu https://narocanja.zd-lj.si/69/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBVESTILO:

 Do nadaljnega je ambulanta v ZD Polje zaprta. Preseljeni smo v enoto ZD Moste, Prvomajska ulica 5.
Številka telefonske centrale ZD Moste: 01 58 44 200

NADOMEŠČANJE :

Glede na epidemiološko situacijo COVID 19 se v ZDL od  16.3.2020 do preklica izvajajo le nujne zdravstvene storitve. Pregled v ambulanti je  možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora. Če ste prehlajeni, vas praska v grlu, kašljate, imate vročino, težko sapo, ostanite doma in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč  pokličite v ambulanto svojega osebnega/nadomestnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112. V kolikor menite, da potrebujete nujen pregled zaradi drugih zdravstvenih težav predhodno pokličite osebnega/nadomestnega, ki vam bo svetoval in presodil ali je pregled v ambulanti nujen.  Vse administrativne storitve, kot je izdaja receptov, naročilnic  za medicinske pripomočke, urejanje bolniškega staleža, se izvaja na daljavo preko telefona oz. najbolj priporočljivo preko e-pošte. Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke, številko kartice ZZZS ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih.Ob sredah in petkih zdravnico nadomešča Jelena Tripković, dr.med.spec.

 


V kolikor potrebujete prevezo rane, ste akutno zboleli in niste naročeni, se oglasite v dopoldanskem času do 10:00 ure, ali popoldan do 16:00 ure. 

 

 

Razpored dela ob PETKIH poteka izmenoma, po razporedu:

.

 

 

 

 

 


Urniki in kontakti

Napredno iskanje