V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

DAMJANA SEVER, dr.dent.med.
MARIJA KAPLAN, zobozdrav.asist.
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: (01) 58 15-269 , (01)58 15-200
E-naslov: narocanje.damjana.sever@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-19:30
TOREK 06:30-13:00
SREDA 06:30-13:00
ČETRTEK 13:00-19:30
PETEK 06:30-13:00 ali 13:00-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

 

 Ljubljana, 1. oktober 2020. Od danes naprej so na spletni strani Zdravniške zbornice Slovenije na voljo informativne zgibanke in videi, ki nas prebivalce v vseh življenjskih obdobjih nagovarjajo k večji skrbi za ustno zdravje. Gradiva so dostopna tukaj https://www.zdravniskazbornica.si/informacije-publikacije-in-analize/ustno-zdravje . Aktivnosti pa tečejo tudi na FB-strani https://www.facebook.com/ustnozdravje/.  

Spoštovani otroci in starši.

Obveščam vas,da bo s 01.01.2021 ambulanta imela spremenjen urnik dela ob torkih in četrtkih.

V torek  od 6,30ure do 13,00 in v četrtek od 13,00ure do 19,30.

Zaradi novega načina dela boste stik z nami najlažje vzpostavili preko e-pošte. Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na elektronski naslov narocanje.damjana.sever@zd-lj.si , kajti na telefonu bomo težje dosegljivi, saj smo ves čas dela oblečeni v zaščitno opremo.

Na telefon bomo dosegljivi od 7,00-9,00 ure kadar delamo dopoldan in med 13,00-15,00 uro kadar delamo popoldan (razpored je objavljen  na našem urniku)
Dan pred vašim terminom vas bomo poklicali po telefonu in skupaj z vami izpolnili COVID-19 vprašalnik. Vprašalnik na spodnji povezavi lahko natisnete in izpolnite tudi sami, v tem primeru morate izpolnjen vprašalnik posredovati 1 dan prej na zobozdravnikovo e-pošto za naročanje.

Vprašalnik o zdravstvenem stanju pacienta pred zdravstveno obravnavo v času COVID

V primeru, da 1 dan pred terminom ne boste dosegljivi na telefon ali nam izpolnjenega COVID-19 vprašalnika ne posredujete po e-pošti, vaš termin odpade in ga bomo dodelili drugemu pacientu.

Zobozdravstvena obravnava je možna le za naročene zdrave paciente brez prehladnih obolenj in drugih znakov in simptomov za COVID-19 ter ob točno določenem terminu. Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno.

V ZD prihajate 5 minut pred predvidenim terminom.

Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos. Ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. Na vhodu v ZD si razkužite roke. V čakalnici in skupnih prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1.5 metra. Na stole v čakalnici se usedite le na označena mesta.

Naročeni pacienti naj v ZD prihajajo sami, spremstvo ene odrasle zdrave osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo spremstvo.

Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela!

 

Tudi nujna zobozdravstvena obravnava brez predhodnega naročanja ni mogoča.

Nujna stanja so:
1. Močan zobobol (nevzdržna huda stalna bolečina, ki traja več kot 24 ur in analgetik ne pomaga),
2. Akutna infekcija (vnetje, ki se kaže kot: oteklina, težje požiranje in odpiranje ust, zvišana telesna temperatura),
3. močnejša krvavitev po oralnokrg. posegu, ki se sama ne ustavi po določenem času,
4. poškodbe (poškodba v področju zg. in sp.  čeljusti oz. ustne votline).

V primeru nujnih stanj nas kontaktirajte preko e-pošte narocanje.damjana.sever@zd-lj.si

Med tednom izven ordinacijskega časa lahko pokličete
informatorja v enoti (01/581-52-00), kjer prejmete nadaljnja navodila.

Ob vikendih in praznikih vam bodo nujno zobozdravstveno pomoč nudili na Metelkovi9, med 8.in 13.uro.

Obvezno je telefonsko naročanje na številko 01/3009-668

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.