Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

ISCPC23 banner slo

Urnik

IVA KALINŠEK, dr.med.spec.
MIRA BRATUN, ZT
SANDRA MIDŽAN, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: (01) 5844-311 01 5844-200
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-19:30
TOREK 07:00-13:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 13:00-19:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:00-19:30

Opomba:

PETEK IZMENIČNO

Obvestilo zdravnika:

ODSOTNOSTI: 

Ob odsotnosti zdravnice kontaktirajte nadomestno zdravnico glede na njen urnik! E-portal je preusmerjen avtomatsko!

NADOMEŠČANJE:

 

 

  •  POMEMBNO/PORTAL:

V enoti ZD Ljubljana - Moste-Polje s 01.03.2023 pričnemo z uvajanjem novega, varnejšega načina elektronske komunikacije preko portala za paciente na spletnem naslovu https://portal.zd-lj.si, ki bo nadomestil dozdajšnjo elektronsko pošto.
Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA.

Registracija na portal je možna na dva načina:
1. registracija z uporabo certifikatov SIGEN-CA in SIGOV-Ca ter s SI-PASS na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur.

Za registracijo z osebno identifikacijo pri zdravniku v ambulanti so potrebni:

vaši osebni podatki (kartica zdravstvenega zavarovanja in identifikacijski dokument),
vaša številka mobilnega telefona ter
vaš elektronski naslov.

 

POMEMBNO!!!

S 1.7.2023 v ZDL Moste Polje zaključujemo z odprtimi termini za osebno identifikacijo v namen registracije za portal za paciente. Po tem datumu vse zainteresirane paciente, ki nimajo urejene registracije za portal, pa bi to želeli, prosimo, da se v ta namen oglasite osebno v ambulanti vašega izbranega zdravnika v času ordinacijskih ur.
 

V nočnem času deluje PNMP NA METELKOVI ULICI 9, PRED PRIHODOM SE POSVETUJTE PO TELEFONU Z MEDICINSKO SESTRO.V PRIMERU ŽIVLJENJSKE OGROŽENOSTI KLIČETE 112.

 

Na spletni strani ZDL lahko pod ikono NAVODILA ZA STARŠE dostopate do različnih navodil. Na spletni strani razvojne ambulante najdete koristne informacije glede razvoja otroka. Prosim, preberite tudi Sporočilo slovenskih pediatrov.

Tukaj lahko dostopate do slovenskih smernic za uporabo ekranov pri otrocih.

Na spletni strani ZDL si preberite pomembne informacije o covid-19.

 

Veljavnost napotnice je navedena na izvidu specialističnega pregleda oz. je vidna v sistemu zVEM (za otroka do starosti 15 let jo lahko preverijo starši, otroci starejši od 15 let jo lahko preverijo sami).

 

Če otrok zboli in potrebujete bolniški stalež, je potrebno v 2 dneh  obvestiti ambulanto po e-portalu oz. po telefonu.

LABORATORIJ:

Spoštovani, po prejemu laboratorijskega naročila s strani vašega zdravnika, se za obisk laboratorija lahko samostojno naročite preko spodnjih povezav:

Diagnostični laboratorij Moste:  https://narocanja.zd-lj.si/250
Diagnostični laboratorij Fužine:  https://narocanja.zd-lj.si/251
Diagnostični laboratorij Polje:     https://narocanja.zd-lj.si/245

VSEBINE ZA STARŠE

Na spletni strani ZDL lahko pod ikono NAVODILA ZA STARŠE dostopate do različnih navodil.

Tukaj lahko dostopate do slovenskih smernic za uporabo ekranov pri otrocih.

Priporočamo tudi ogled naslednjih vsebin:

http://www.nijz.si/sl/publikacije/dojencek-kako-ga-pestujemo-in-se-ukvarjamo-z-njim

https://zdaj.net/novorojencek-in-dojencek/nega-in-sodelovanje-z-dojenckom/pravilno-rokovanje-z-dojenckom/ 

https://www.babyfizio.si

NAROČANJE:

- telefonsko naročanje
- preko e-portala
- po pošti: na naslov:  ZD MOSTE Prvomajska ulica 1 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto -Iva Kalinšek dr.med.spec. pediater
- osebno naročanje

 Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete v času od 07:00 ure do 09:00 ure dopoldne oz. od 13:00 ure do 15:00 ure popoldne.  elektronsko: https://narocanja.zd-lj.si/108 (samo za pregled bolnih otrok) TRENUTNO NI MOŽNO

NENAROČENI PACIENTI: Pri obravnavi imajo prednost otroci, ki so naročeni. Otroci, ki pridejo v ambulanto in niso naročeni, lahko počakajo, da pridejo na vrsto ali se z medicinsko sestro dogovorijo za termin pregleda. IZJEMA so nujna stanja, ki so obravnavana prednostno.

V primeru, da boste na dan, ko vaša izbrana zdravnica dela, pri neizbranem zdravniku koristili storitve, ki niso opredeljene kot nujno zdravljenje in nujna medicinska pomoč, boste za te storitve samoplačniki.Pri izbiri ustreznega prostega termina  je potrebno dosledno upoštevati časovne omejitve  opisane v OBVESTILU na vrhu strani.

  Lep pozdrav.

Ambulanta dr Kalinšek Iva

 

 

                          


 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.