V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

IVA KALINŠEK, dr.med.spec.
MIRA BRATUN, ZT
SANDRA MIDŽAN, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: (01) 5844-311 01 5844-200
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/118
E-naslov: narocanje.iva.kalinsek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-19:30
TOREK 07:00-13:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 13:00-19:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:00-19:30

Opomba:

PETEK IZMENIČNO

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

ODSOTNOST:

NADOMEŠČANJE:

SPREMEMBE URNIKA:

 

Na telefon smo dosegljivi v dopoldanskem času med 7-9 in v popoldanskem času od 13-15 ure.

V nočnem času deluje PNMP NA METELKOVI ULICI 9, PRED PRIHODOM SE POSVETUJTE PO TELEFONU Z MEDICINSKO SESTRO.V PRIMERU ŽIVLJENJSKE OGROŽENOSTI KLIČETE 112.

 

 ČE IMA OTROK DOMA POZITIVNI HITRI ANTIGENSKI TEST NA KORONAVIRUS, ga za  potrditev okužbe z novim koronavirusom lahko peljite na uradno testiranje s HAGT. V okviru ZDL poteka testiranje s HAGT na parkirišču Stanežiče, vsak dan med 07-10uro.

 

Na spletni strani ZDL lahko pod ikono NAVODILA ZA STARŠE dostopate do različnih navodil. Na spletni strani razvojne ambulante najdete koristne informacije glede razvoja otroka. Prosim, preberite tudi Sporočilo slovenskih pediatrov.

Tukaj lahko dostopate do slovenskih smernic za uporabo ekranov pri otrocih.

Na spletni strani ZDL si preberite pomembne informacije o covid-19.

 

 

Vse administrativne storitve, kot so naročanje receptov, napotnic za kontrolne preglede in naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu.

Veljavnost napotnice je navedena na izvidu specialističnega pregleda oz. je vidna v sistemu zVEM (za otroka do starosti 15 let jo lahko preverijo starši, otroci starejši od 15 let jo lahko preverijo sami).

 

Pravila komuniciranja z ambulanto po e-pošti:


1. V el. sporočilu navedite otrokovo ime, priimek in številko kartona (oz. datum rojstva, za rojene pred 1.1.2017).

ČE STE POSLALI PO E POŠTI VAS NAPROŠAMO DA NE KLIČITE ŠE PO TELEFONU. ZA NASVET KO OTROK ZBOLI PA KLIČETE PO TELEFONU,NE ODGOVARJAMO PO E POŠTI.

2. Kratko in jedrnato opišite bistvene stvari ( katere recepte, napotnice oz. delovne naloge potrebujete). Po dogovoru z zdravnico ali sestro, priložite sliko.

3. Nujno dopišite še vaše kontaktne podatke (ime, priimek, telefonsko številko) Na e pošto odgovorimo najkasneje v 3 delovnih dneh.

Če otrok zboli in potrebujete bolniški stalež, o tem čim prej (prvi delovni dan) obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

LABORATORIJ:

Spoštovani, po prejemu laboratorijskega naročila s strani vašega zdravnika, se za obisk laboratorija lahko samostojno naročite preko spodnjih povezav:

Diagnostični laboratorij Moste:  https://narocanja.zd-lj.si/250
Diagnostični laboratorij Fužine:  https://narocanja.zd-lj.si/251
Diagnostični laboratorij Polje:     https://narocanja.zd-lj.si/245

Pri izbiri ustreznega prostega termina  je potrebno dosledno upoštevati časovne omejitve  opisane v OBVESTILU na vrhu strani.

  Lep pozdrav.

 

 

                          


 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.