V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

prim. SIMONA REPAR BORNŠEK, dr.med.spec.
VALENTINA MARTINC, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: (01) 2004-603 , (01) 2004-500
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/1
E-naslov: narocanje.simona.repar-bornsek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:45-13:15
TOREK 06:45-13:15
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 06:45-13:15
PETEK 06:45-13:15 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETEK IZMENIČNO PO RAZPOREDU, Hišni obiski po predhodenem dogovoru ob torkih in četrtkih med 12 in 13.15h.

Obvestilo zdravnika:

NA TELEFON SMO ZA NAROČANJE DOSEGLJIVI VES ORDINACIJSKI ČAS, OGLASILI SE BOMO, V KOLIKOR NAM BO DELO TO DOPUŠČALO. SVETUJEMO, DA ZA POSVETE POKLIČETE DOP.: 8:30 - 10:30 POP.: 14:30 - 16:30

V novembru pričnemo s cepljenjem proti gripi. Cepljenje bo potekalo ob sobotah v novembru na Viču. Na prosti termin se lahko naročite sami preko povezave: https://narocanja.zd-lj.si/266 ali pokličete v ambulanto.

Sočasno cepljenje proti gripi in covidu bo potekalo v enoti Center na Metelkovi (cepilni center) po 20.10.2022, naročite se lahko preko povezave https://narocanja.zd-lj.si/275.

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

Spoštovani,

 V ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/login, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Na sporočila prejeta po elektronski pošti boste odgovor prejeli le  omejeno prehodno obdobje, to je do 30.9.2022. Po izteku prehodnega obdobja nam boste elektronska sporočila lahko pošiljali le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času.

V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

 REGISTRACIJA na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu  https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur

Za registracijo z osebno identifikacijo naročanje NI potrebno. S seboj prinesite osebno izkaznico in zdravstveno kartico. V primeru, da pacient pooblašča drugo osebo naj prideta obe osebi skupaj.

Pri uporabi portala prosimo, da omejite dolžino sporočila na najbolj bistvene podatke, vaše sporočilo bo shranjeno v vaši elektronski kartoteki.

Ob uvajanju portala bomo ukinili le komunikacijo preko elektronske pošte, komunikacija osebno in preko telefona bo še vedno mogoča, prav tako bomo v naslednjih tednih ponovno omogočili samostojno naročanje na pregled , pri čemer vas naprošamo, da na pregled ne prihajate z znaki prehladnih obolenj, ki bi lahko pomenili okužbo z virusom SARS-CoV-2.


 naročanje na pregled:  https://narocanja.zd-lj.si/1

Prosimo, da si recepte za redno terapijo, napotnice za kontrolne preglede in druge administrativne storitve uredite pravočasno,

V primeru življenjske ogroženosti pokličite 112.     

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje.

Ostanite/ostanimo zdravi!

Vaša ambulanta družinske medicine

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.