V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

prim. SIMONA REPAR BORNŠEK, dr.med.spec.
VALENTINA MARTINC, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: (01) 2004-603 , (01) 2004-500
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/1
E-naslov: narocanje.simona.repar-bornsek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:45-13:15
TOREK 06:45-13:15
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 06:45-13:15
PETEK 06:45-13:15 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETEK IZMENIČNO PO RAZPOREDU, Hišni obiski po predhodenem dogovoru ob torkih in četrtkih med 12 in 13.15h.

Odsotnost:

Od: 27.06.2022 Do: 08.07.2022

Obvestilo zdravnika:

Zdravnica bo odsotna od 2. do 3.6.2022, 7.6.2022 in od 27.6. do 8.7.2022. 

V avgustu bo zdravnica odsotna med 1.8. in 129.8.2022. Prosimo, da si recepte za redno terapijo, napotnice za kontrolne preglede in druge administrativne storitve uredite pravočasno, saj med dopusti zaradi pomanjkanja kadra elektronska pošta ne bo brana.

 

Nadomeščanje junij:

2. in 3.6.   dr. Hodnik

27.6. dr. Mazej

28.6. dr. Drobnič

29.6.  dr. Glavan

30.6.  dr. Dekleva

1.7.  dr. Mazej                  

Na naši spletni strani lahko naročite napotnice za kontrolne preglede in recepte za stalno terapijo.. Prosimo, da pri napotnicah navedete bolezen, zaradi katere potrebujete kontrolni pregled!

https://narocanja.zd-lj.si/1

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani!

Zaradi velike količine elektronskih sporočil, v katerih opisujete tudi zdravstvene težave, ki včasih med čakanjem na odgovor že izzvenijo prosimo, da sporočil ne pošiljate med vikendom in prazniki. Če je zadeva še aktualna, bomo na vaše sporočilo odgovorili med delovnim časom ambulante, ko odpiramo elektronsko pošto, zato nam sporočilo pošljite takrat.

KADAR KOLIČINA ELEKTRONSKI SPOROČIL  PRESEŽE 100 DNEVNO,  JE NEMOGOČE SPROTI ODGOVORITI NANJE. PROSIMO ZA RAZUMEVANJE, PODVOJENA SPOROČILA IN KLICI ZA ZADEVE, KI SO V ČAKALNI VRSTI ZGOLJ PODALJŠUJEJO ČAKALNO DOBO, ZATO PROSIMO, DA SE OMEJITE NA EN KANAL, PO KATEREM KOMUNICIRATE. V ČASU ODSOTNOSTI EL. SPOROČILA NISO VEDNO PREBRANA, PREDVSEM, ČE V AMBULANTI MANJKA TUDI MEDICINSKA SESTRA.

Prosimo, da v sporočilu, ki naj bo kratko, navedete bistvene podatke - osebo, na katero se sporočilo nanaša (velikokrat elektronski naslov ne omogoča prepoznave), kaj želite (recepte, napotnico, posvet, obisk - v tem primeru na kratko navedite tudi razlog) in seveda telefonsko številko, na katero vas lahko zdravnica pokliče.

PREHAJAMO NA NOV NAČIN TELEFONSKEGA KOMUNICIRANJA, NA TELEFON BOMO DOSEGLJIVI: DOP.: 8:30 - 10:30 POP.: 14:30 - 16:30. Klice, prejete v tem času, bomo vrnili. (ne velja v času odsotnosti)

Zahvaljujemo se vam za razumevanje, sodelovanje in vse dobre želje.

Ostanite/ostanimo zdravi!

Vaša ambulanta družinske medicine

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.