V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TADEJA NAGODE, dr.med.spec.
MOJCA NARANDŽA, ZT
ANA PETRIČ, viš.med.ses.
Dejavnost: CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTA
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01) 4723-754
E-naslov: narocanje.tadeja.nagode@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani uporabniki storitev Centra MDPŠ ZDL enota Center,

v Centru za medicino dela, prometa in športa ponovno pričenjamo z izvajanjem vseh preventivnih pregledov. Preventivni pregledi bodo potekali v skladu s posebnimi pogoji, ki preprečujejo širjenje okužbe.

Na pregledu bomo obravnavali samo kadidate brez znakov okužbe dihal in brez stikov z okužinimi s COVID-19. Ob naročilu boste prejeli navodila za zaposlene, prosimo, da se jih držijo. Delo v ambulanti bo prilagojeno preprečevanju širjenja okužbe, zato je nujno, da se zaposleni držijo dogovorjene ure pregleda, saj bo vstop v zdravstveni dom dovoljen le ob času naročenega pregleda.

ODSOTNOST ZDRAVNICE:  11.07. do 05.08.2022

 

Za informacije o zdravstvenih pregledih nas lahko kontaktirate po telefonu na štev. 01/4723 748 (sprejemna pisarna) ali po mailu cmdps-center@zd-lj.si

 

 

Hvala za razumevanje

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.