NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

mag. KATARINA STANOJEVIĆ, spec.klin.psih.
Dejavnost: KLINIČNA PSIHOLOGIJA
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 01 4723 826
E-naslov: narocanje.katarina.stanojevic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-18:06
TOREK 08:20-14:26
SREDA 08:20-14:26
ČETRTEK 08:20-14:26
PETEK 08:20-14:26

Opomba:

krajši delovni čas

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

v skladu s preventivnimi ukrepi  v zvezi z epidemijo koronavirusa so do nadaljnega obravnave odpovedane  in ne sprejemamo novih pacientov.  Za dodatne informacije ali posvet me prosim kontaktirajte preko elektronske pošte: katarina.stanojevic@zd-lj.si.

Pazite nase in na svoje bližnje in upoštevajte preventivne ukrepe.

Lepo vas pozdravljam, Katarina Stanojević

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.