V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

ALEKSANDRA TODOROVIĆ, dr.med.spec.
MELINA MUHERINA, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01) 4723 845
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/72
E-naslov: narocanje.aleksandra.todorovic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK -
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK -
PETEK 07:00-10:15

Opomba:

OSTALO CPZOND

Obvestilo zdravnika:

 

 Zdravnica bo odsotna od 02.08 do 05.08.2022.

V sredo 03.08.2022 jo bo nadomeščala dr. Gordana Jurkovič, tel.: 014723736, e-pošta: narocanje.gordana.jurkovic@zd-lj.si

V petek 05.08.2022 jo bo od 10.45 do 14.00 ure nadomeščala dr. Irena Stany Žgur, tel.: 014723733, e-pošta: narocanje.irena.stany-zgur@zd-lj.si

 

Pregled v ambulanti je  možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora.

PO TELEFONU  SMO DOSTOPNI OD 8.00-10.00 URE V DOPOLDANSKEM ČASU, OD 14.00-16.00 URE V POPOLDANSKEM ČASU, OB PETKIH OD 8.00-9.00 URE.

Klice prejete v tem času, bomo vrnili. Za naročilo receptov za stalno terapijo, napotnic za kontrolni pregled, naročilnic za medicinske pripomočke nas kontaktirajte po e-pošti na: narocanje.aleksandra.todorovic@zd-lj.si, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem prvi delovni dan obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

NA ELEKTRONSKO POŠTO BOMO ODGOVORILI NAJKASNEJE V TREH DELOVNIH DNEVIH.

V PRIMERU URGENTNE SITUACIJE POKLIČITE 112  ALI OBIŠČITE AMBULANTO SPLOŠNE NUJNE MEDICINSKE POMOČI ( BOHORIČEVA UL.4).

V kolikor menite, da potrebujete nujen pregled zaradi drugih zdravstvenih težav predhodno pokličite osebnega/nadomestnega, ki vam bo svetoval in presodil ali je pregled v ambulanti nujen. 

Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke, številko kartice ZZZS ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.

 

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.